fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora defensa en Cevisama la projecció de l’Escola Taller

Almassora defensa en Cevisama la projecció de l’Escola Taller

Destina altres 60.000 euros enguany a ampliar el centre que imparteix ceràmica

Consolidar l’Escola Taller com a Centre de Formació pioner en el qual instruir als futurs especialistes en ceràmica. Amb aquest esperit s’han desplaçat aquest matí a la fira Cevisama l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau; el regidor d’Indústria i Ocupació, Santiago Agustí, i la primera tinent d’alcalde, Merche Galí, en la primera incursió de l’Ajuntament d’Almassora en les 35 edicions del saló internacional.

La delegació municipal ha recordat que enguany invertirà 60.000 euros en la segona fase de les obres d’ampliació de l’Escola Taller, principal centre de formació dels alumnes de ceràmica, entre altres especialitats. El projecte va ser el més votat pels veïns durant el procés de pressupostos participatius. Aquesta iniciativa copa el 34% del conjunt de les inversions triades per la ciutadania, que en 2017 aconsegueixen els 175.000 euros del pressupost d’Almassora.

Fruit del treball formatiu en aquest edifici municipal són les peces de taulell exposades avui en Cevisama i que retolen sèquies i canals de reg en la zona de cultiu de la localitat. Els alumnes van fabricar i van pintar per triplicat les 23 senyals horitzontals que ja senyalitzen els punts clau de l’agricultura local en un intent per promocionar dos dels sectors productius amb més arrelament: la ceràmica i la citricultura.
Potenciar l’ús de la ceràmica en espais urbans és una de les pretensions de la Regidoria d’Indústria, “una aposta per multiplicar les eixides del sector, més enllà de l’aplicació tradicional en interiors i exteriors d’habitatges”, ha defensat l’alcaldessa d’Almassora. En aquest sentit, el Parc Municipal d’Educació viària serà un altre dels escenaris en els quals lluirà la ceràmica local amb un joc de l’oca per a ús dels més xicotets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.