fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora es vacunarà a Castelló malgrat que Galí va garantir que els veïns no es desplaçarien

Almassora es vacunarà a Castelló malgrat que Galí va garantir que els veïns no es desplaçarien

El PP lamenta que amb el PSOE el poble haja perdut especialitats, tancat el consultori de la platja i ara “imposen desplaçaments que haurien d’evitar-se”.

Els veïns d’Almassora als quals l’alcaldessa socialista va garantir que es vacunarien en el centre social del carrer San Felipe, hauran de desplaçar-se a Castelló per a poder rebre la vacuna contra el coronavirus. “Lamentem que la incapacitat de Galí per a defensar els drets dels ciutadans s’haja traduït en pèrdues per als nostres veïns. I és preocupant que una població com Almassora, amb 27.000 habitants, es veja sotmesa a desplaçaments a altres centres de vacunació massiva quan es podrien haver evitat aglomeracions innecessàries i trasllats injustificats”.
Ana Archilés, regidora del PP a l’Ajuntament d’Almassora, ha reivindicat les polítiques “de servei als nostres veïns”. “Si hem fet un pas en política no és per a retallar serveis i generar problemes, com lamentablement està fent el PSOE. Al contrari, som ací per a donar servei, atendre necessitats i millorar les prestacions”.

En el cas d’Almassora, en matèria sanitària “hem perdut en sis anys tots els avanços que aconseguim a força de reivindicar els drets de la nostra població”. El Centre Sanitari Integrat de Pius XII ha perdut mitja dotzena d’especialitats mèdiques, el consultori de la platja està tancat pel PSOE des de l’any passat i ara, en plena pandèmia, “castiguen la població a eixir del municipi per a poder vacunar-se”.

“És dramàtic que en un moment crític com el que estem travessant la feblesa de l’alcaldessa i el seu soci de Ciutadans es traduïsca en contínues pèrdues per als veïns”. Galí va anunciar el març passat que el centre de vacunació per a Almassora s’habilitaria en l’edifici social del carrer Sant Felip. No obstant això, “lamentablement la gent ja desconfia dels anuncis de la socialista, perquè el seu aparell d’autobombo i propaganda lamentablement poques vegades compleix l’anunciat. I aquesta és, una vegada més, una altra mostra que l’alcaldessa es plega davant el seu partit abans que presentar la seua oposició a mesures que, sens dubte, lluny de beneficiar als nostres veïns suposen un minvament en serveis i prestacions bàsiques”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.