fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora es vacunar脿 a Castell贸 malgrat que Gal铆 va garantir que els ve茂ns no es despla莽arien

Almassora es vacunar脿 a Castell贸 malgrat que Gal铆 va garantir que els ve茂ns no es despla莽arien

El PP lamenta que amb el PSOE el poble haja perdut especialitats, tancat el consultori de la platja i ara 鈥渋mposen despla莽aments que haurien d’evitar-se鈥.

Els ve茂ns d’Almassora als quals l’alcaldessa socialista va garantir que es vacunarien en el centre social del carrer San Felipe, hauran de despla莽ar-se a Castell贸 per a poder rebre la vacuna contra el coronavirus. 鈥淟amentem que la incapacitat de Gal铆 per a defensar els drets dels ciutadans s’haja tradu茂t en p猫rdues per als nostres ve茂ns. I 茅s preocupant que una poblaci贸 com Almassora, amb 27.000 habitants, es veja sotmesa a despla莽aments a altres centres de vacunaci贸 massiva quan es podrien haver evitat aglomeracions innecess脿ries i trasllats injustificats鈥.
Ana Archil茅s, regidora del PP a l’Ajuntament d’Almassora, ha reivindicat les pol铆tiques 鈥渄e servei als nostres ve茂ns鈥. 鈥淪i hem fet un pas en pol铆tica no 茅s per a retallar serveis i generar problemes, com lamentablement est脿 fent el PSOE. Al contrari, som ac铆 per a donar servei, atendre necessitats i millorar les prestacions鈥.

En el cas d’Almassora, en mat猫ria sanit脿ria 鈥渉em perdut en sis anys tots els avan莽os que aconseguim a for莽a de reivindicar els drets de la nostra poblaci贸鈥. El Centre Sanitari Integrat de Pius XII ha perdut mitja dotzena d’especialitats m猫diques, el consultori de la platja est脿 tancat pel PSOE des de l’any passat i ara, en plena pand猫mia, 鈥渃astiguen la poblaci贸 a eixir del municipi per a poder vacunar-se鈥.

鈥溍塻 dram脿tic que en un moment cr铆tic com el que estem travessant la feblesa de l’alcaldessa i el seu soci de Ciutadans es tradu茂sca en cont铆nues p猫rdues per als ve茂ns鈥. Gal铆 va anunciar el mar莽 passat que el centre de vacunaci贸 per a Almassora s’habilitaria en l’edifici social del carrer Sant Felip. No obstant aix貌, 鈥渓amentablement la gent ja desconfia dels anuncis de la socialista, perqu猫 el seu aparell d’autobombo i propaganda lamentablement poques vegades compleix l’anunciat. I aquesta 茅s, una vegada m茅s, una altra mostra que l’alcaldessa es plega davant el seu partit abans que presentar la seua oposici贸 a mesures que, sens dubte, lluny de beneficiar als nostres ve茂ns suposen un minvament en serveis i prestacions b脿siques鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.