fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora preveu superar les llicències industrials de 2016 després del repunt de l’activitat

Almassora preveu superar les llicències industrials de 2016 després del repunt de l’activitat

El departament d’Urbanisme d’Almassora preveu un repunt de les llicències en sòl industrial en aconseguir durant els 10 primers mesos de l’any la desena de sol·licituds per a ampliar o construir noves fàbriques.

La dada és positiva comparada amb el balanç de 2016, que va acabar amb un total d’11 expedients tramitats, per la qual cosa la previsió és que entre novembre i desembre Almassora supere les xifres de l’any passat.

Així ho han constatat l’alcaldessa, Merche Galí, i la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, durant una visita als polígons industrials al costat de l’inspector de solars en la qual han constatat les obres que executen en estos moments empreses com Thesize Surfaces o Neolith Distribution. De fet, el polígon SUPOI-8 en el qual operen estes signatures és un dels més demandats pel sector per a reactivar l’activitat.

També Hyperion Capital, en idèntic enclavament, ha sol·licitat llicència enguany per a l’ampliació de l’edifici industrial, mentre que Sigmadiamant amplia la seua nau i Pamesa Cerámica millora les seues instal·lacions en el camí l’Alcora, a escassos metres de Ferro Spain, un altre dels negocis que durant enguany inverteix a Almassora per a renovar l’equipament de la seua fàbrica.

“Tot açò constata que existeix un interès real del sector per mantenir-se en el nostre terme municipal i seguir creixent, amb l’impacte directe que tindrà per a l’economia local i per a la creació d’ocupació entre els nostres veïns”, ha considerat la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro.

L’optimisme que desprenen les dades del seu departament és encara major amb l’anàlisi de les noves llicències sol·licitades per empreses que han triat Almassora per a establir les seues indústries enfront d’altres municipis de la província. És el cas d’Industrias Alcorenses Confederades (INALCO), que en 2017 ha engrossit la llista de negocis que per primera vegada operaran en el polígon del Camí Fons, un dels quals major potencial ofereix a signatures que necessiten grans superfícies per a establir-se.

En este sentit, Galí i Martinavarro van recórrer les parcel·les per a comprovar també el treball realitzat pels empleats de l’atur agrícola, destinat a endreçar les zones verdes dels polígons industrials per a oferir la seua millor imatge als clients de les empreses que ja operen allí i a possibles empresaris que barregen Almassora com a punt per a establir els seus negocis.

Sobre este tema, la regidoria d’Indústria integrarà mapes en la web municipal amb les naus que en l’actualitat manquen d’activitat perquè els interessats localitzen amb facilitat la ubicació exacta i les característiques bàsiques de les naus, segons ha indicat el regidor de l’àrea, Roger Beltrán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.