fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora projecta un espai per a gimn脿stica art铆stica en La Garrofera

Almassora projecta un espai per a gimn脿stica art铆stica en La Garrofera

El consistori opta per una instal路laci贸 permanent, integrada en el complex esportiu i amb un cost aproximat de 160.000 euros

L’Ajuntament d’Almassora ha donat a con猫ixer el seu projecte per a la construcci贸 d’una sala d’entrenaments de gimn脿stica art铆stica en el poliesportiu de la Garrofera. L’opci贸 ja ha sigut presentada pel regidor d’Esports, Xavier Trenco, davant la directiva i els membres del Club de Gimn脿stica Art铆stica d’Almassora, als qui ha informat de l’estat dels tr脿mits que est脿 realitzant el consistori per a la creaci贸 d’aquest espai.

La instal路laci贸 ser脿 permanent i, tal com ha avan莽at Trenco als interessats, “la seua ubicaci贸 permetr脿 realitzar futures ampliacions f脿cilment”. El pas previ a l’edificaci贸 ser脿 el trasllat del front贸 central de la Garrofera fins a les pistes municipals de tenis i p脿del. D’aquesta manera “tots els esports de raqueta estaran concentrats en una 煤nica instal路laci贸 especialitzada en aquestes disciplines”, ha assegurat l’edil.

Aix铆 doncs, el consistori preveu que la sala estiga integrada en el poliesportiu i que la seua construcci贸 tinga un cost aproximat de 160.000 euros. L’espai tindr脿 al voltant de 500 metres quadrats, lloc suficient per a la col路locaci贸 d’un tatami amb les dimensions necess脿ries per a dur a terme els exercicis de s貌l, a m茅s de la resta d’equipaments de barres i paral路leles.

A莽貌 suposa un salt qualitatiu quant a instal路lacions para de gimn脿stica art铆stica a Almassora, ja que el club no disposava fins avui d’un espai propi que reunira les condicions adequades, a pesar de comptar amb prop d’un centenar de membres. Per al regidor la integraci贸 de la sala en el complex de la Garrofera permetr脿 a l’Ajuntament d’Almassora “amortitzar els subministraments i els serveis del poliesportiu, per la qual cosa els costos de manteniment es reduiran considerablement”.

Tal com va informar l’alcaldessa, Susanna Nicolau, durant el ple del passat dilluns, els plans de futur de l’equip de govern passen per la creaci贸 d’un pla global d’infraestructures esportives, que inicialment se cenyir脿 a la utilitzaci贸 del s貌l dotacional de propietat municipal disponible. “El nostre municipi arrossega una defici猫ncia en mat猫ria d’infraestructures esportives des de fa anys i el retard dels treballs sobre el pavell贸 B ha fet m茅s evident aquesta situaci贸”, ha incidit la primera edil.

L’equip de govern ha optat per la construcci贸 d’aquesta sala despr茅s d’interrompre el proc茅s de contractaci贸 obert per al lloguer d’una nau en la qual situar els entrenaments de les gimnastes. La mesa de contractaci贸 va considerar que cap de les opcions plantejades reunia les caracter铆stiques id貌nies i que el pressupost per a l’adaptaci贸 d’aquests espais era excessivament alt en tractar-se d’una opci贸 temporal. Segons els c脿lculs realitzats pels t猫cnics municipals, els costos totals del lloguer, manteniment i gesti贸 de l’espai hagueren ascendit a 40.000 euros anuals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.