fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora subvenciona amb 45.000 euros els projectes socials de les ONG locals

Almassora subvenciona amb 45.000 euros els projectes socials de les ONG locals

Els Serveis Socials col路laboraran amb les iniciatives dedicades a promocionar la conviv猫ncia, a millorar la formaci贸 i a cobrir necessitats b脿siques.

L’Ajuntament d’Almassora ha publicat les bases reguladores per a la concessi贸 de subvencions a associacions i entitats locals que desenvolupen projectes socials en el municipi, a trav茅s de les quals finan莽ar脿 les iniciatives orientades a fomentar la conviv猫ncia i la integraci贸 social i a lluitar contra vulnerabilitat. La quantitat reservada per a col路laborar amb les ONG durant este 2017 茅s de 45.000 euros, una quantitat que ha crescut m茅s d’un 30% en els dos 煤ltims exercicis.

Aix铆 doncs, segons arrepleguen les bases elaborades pel departament de Serveis Socials, el consistori valorar脿 les activitats que contribu茂squen a promocionar la conviv猫ncia, el creixement personal dels ciutadans i la conscienciaci贸 respecte a assumptes d’especial rellev脿ncia social, aix铆 com les activitats d’oci de car脿cter educatiu i constructiu. L’avaluaci贸 de les candidatures tamb茅 tindr脿 en compte les accions de formaci贸 i els tallers que impartisquen les entitats i les activitats destinades a cobrir necessitats b脿siques de fam铆lies en risc d’exclusi贸.

Respecte a l’adequaci贸 de les candidatures presentades, Serveis Socials atorgar脿 major puntuaci贸 aquelles iniciatives que no realitze cap entitat p煤blica de manera paral路lela i a aquelles que representen un complement als programes amb els quals ja compta el departament. A m茅s, les activitats que cobrisquen necessitats que l’Ajuntament d’Almassora considere que persisteixen, rebran major valoraci贸.

Per a la regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, l’objectiu 茅s “fomentar la coordinaci贸 de les entitats amb l’administraci贸 municipal, de manera que les seues iniciatives beneficien el m脿xim possible a tots els ciutadans del municipi”. L’edil ha recordat que “esta 茅s la finalitat de la Plataforma d’ONG d’Almassora i gr脿cies a la qual hem millorat significativament la comunicaci贸 i la col路laboraci贸 de les associacions entre si i amb l’Ajuntament, de manera que aprofitem els recursos disponibles al 100%”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.