fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora subvenciona amb 45.000 euros els projectes socials de les ONG locals

Almassora subvenciona amb 45.000 euros els projectes socials de les ONG locals

Els Serveis Socials col·laboraran amb les iniciatives dedicades a promocionar la convivència, a millorar la formació i a cobrir necessitats bàsiques.

L’Ajuntament d’Almassora ha publicat les bases reguladores per a la concessió de subvencions a associacions i entitats locals que desenvolupen projectes socials en el municipi, a través de les quals finançarà les iniciatives orientades a fomentar la convivència i la integració social i a lluitar contra vulnerabilitat. La quantitat reservada per a col·laborar amb les ONG durant este 2017 és de 45.000 euros, una quantitat que ha crescut més d’un 30% en els dos últims exercicis.

Així doncs, segons arrepleguen les bases elaborades pel departament de Serveis Socials, el consistori valorarà les activitats que contribuïsquen a promocionar la convivència, el creixement personal dels ciutadans i la conscienciació respecte a assumptes d’especial rellevància social, així com les activitats d’oci de caràcter educatiu i constructiu. L’avaluació de les candidatures també tindrà en compte les accions de formació i els tallers que impartisquen les entitats i les activitats destinades a cobrir necessitats bàsiques de famílies en risc d’exclusió.

Respecte a l’adequació de les candidatures presentades, Serveis Socials atorgarà major puntuació aquelles iniciatives que no realitze cap entitat pública de manera paral·lela i a aquelles que representen un complement als programes amb els quals ja compta el departament. A més, les activitats que cobrisquen necessitats que l’Ajuntament d’Almassora considere que persisteixen, rebran major valoració.

Per a la regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, l’objectiu és “fomentar la coordinació de les entitats amb l’administració municipal, de manera que les seues iniciatives beneficien el màxim possible a tots els ciutadans del municipi”. L’edil ha recordat que “esta és la finalitat de la Plataforma d’ONG d’Almassora i gràcies a la qual hem millorat significativament la comunicació i la col·laboració de les associacions entre si i amb l’Ajuntament, de manera que aprofitem els recursos disponibles al 100%”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.