fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alzira continua amb la campanya de conscienciaci贸 per a reciclar mat猫ria org脿nica

Alzira continua amb la campanya de conscienciaci贸 per a reciclar mat猫ria org脿nica

La regidoria de Serveis Urbans posa en marxa de nou la campanya informativa, a peu de carrer, sobre la import脿ncia de reciclar mat猫ria org脿nica al contenidor marr贸.

Es pret茅n conscienciar per tal de separar la mat猫ria org脿nica del fem que es genera a l鈥櫭爉bit dom猫stic.

La campanya compta amb informadores c铆viques que recorreran diferents punts d鈥橝lzira per ajudar a la ciutadania 聽en mat猫ria de separaci贸 en origen a m茅s de resoldre dubtes. Ja s鈥檋a informat al mercat ambulant dels dimecres, a la pla莽a Major i al parc Pere Cresp铆. A m茅s es visitar脿 el parc de l鈥橝lquen猫ncia al carrer Gabriela Mistral, el parc de les Bases i a la zona de la Biblioteca.

Cal recordar que la bossa de l鈥檕rg脿nic s鈥檋a de tirar al contenidor marr贸 ubicat als llocs habituals, junt a la resta de contenidors. A m茅s es recomana la utilitzaci贸 de bosses biodegradables per a este tipus de reciclatge org脿nic.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha destacat que 鈥淎mb campanya informativa i de conscienciaci贸 ajudem a quer cada vegada siguem m茅s aplicats a l鈥檋ora de cuidar el nostre entorn, ser responsables amb la sostenibilitat i fer de la nostra ciutat una ciutat agradable, neta, moderna i que mira cap al futur. Alzira treballa aix铆, cada vegada m茅s,聽 els objectius de desenvolupament sostenible de l鈥橝genda 2030鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.