fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Amparo Marco aborda la carrera professional i la situaci贸 dels interins amb els representants de CCOO

Amparo Marco aborda la carrera professional i la situaci贸 dels interins amb els representants de CCOO

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, s’ha reunit avui amb els representants sindicals de Comissions Obreres (CCOO) en l’Ajuntament de Castell贸 per a abordar la situaci贸 de la plantilla del consistori i tractar, de forma especial, alguns temes com la instauraci贸 de la carrera professional, l’elevat 铆ndex d’interins o l’envelliment de la plantilla.

Des del sindicat s’ha sol路licitat a l’alcaldessa l’impuls de la carrera professional i avaluaci贸 de l’acompliment entre el personal de Castell贸, ja que aquesta figura permet aconseguir uns objectius i una remuneraci贸 m茅s ajustada a cada lloc. Una altra de les demandes dels sindicats ha sigut reduir el nombre d’interins, que actualment 茅s molt elevat.

Amparo Marco s’ha mostrat receptiva a les reivindicacions sindicals i ha manifestat que es plantejaran en el marc de la Taula General de Negociaci贸 a la vista de l’imminent proc茅s de negociaci贸 del nou acord col路lectiu del personal funcionari. Marco ha volgut recordar que, en el cas dels interins, “l’ajuntament no t茅 molt marge de maniobra per la imposici贸 del Govern Central de limitar la taxa de reposici贸 de funcionaris”.

En aquest sentit, la primera edil ha destacat l’esfor莽 que ha realitzat el Govern Local per a reduir el nivell d’endeutament del consistori, que ha passat d’un 80 a un 40% en 18 mesos, ja que “els l铆mits en la taxa de reposici贸 estan vinculats al nivell d’endeutament de cada instituci贸”.

Quant a l’envelliment de la plantilla, Marco ha explicat als representants sindicals que comparteix aquesta preocupaci贸 i ha recordat que la Comissi贸 de Seguretat de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies (FEMP), de la qual 茅s presidenta, ha abanderat la defensa de “la jubilaci贸 anticipada de la policia local” davant el Govern Central.

Finalment, l’alcaldessa ha reconegut l’esfor莽 realitzat per la plantilla en els 煤ltims anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.