fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Aproven les bases del concurs de cartells de promoci贸 de l’Anunci a Morella

Aproven les bases del concurs de cartells de promoci贸 de l’Anunci a Morella

L’Anunci del 55 Sexenni de Morella tindr脿 lloc el 27 d’agost de l’any 2023 i el certamen busca estimular la seua difusi贸.

El ple ordinari del mes de setembre de l’ajuntament de Morella es va celebrar ahir amb la vista posada en l’any de l’Anunci del 55 Sexenni. Com moltes ve茂nes i ve茂ns que ja elaboren les disfresses i carrosses, l’ajuntament inicia els preparatius d’este any tan especial. D’aquesta manera, el consistori va aprovar les聽bases del concurs de cartells anunciadors聽d’aquesta festa que tindr脿 lloc el 27 d’agost del 2023. Aquestes marquen les caracter铆stiques que han de complir els projectes, aix铆 com els passos a seguir per a participar, els premis i la composici贸 del jurat. Aix铆, l’objectiu d’aquest 茅s, tamb茅, tindre la imatge i el material necessari per a promocionar l’Anunci abans de finalitzar l’any.

Cal explicar que, una vegada aprovades les bases, aquestes s’han de publicar al Bullet铆 Oficial de la Prov铆ncia de Castell贸 (BOP), la qual cosa donar脿 inici al termini de presentaci贸 dels projectes. Aquest termini finalitzar脿 el divendres 18 de novembre i el dimarts 6 de desembre est脿 previst l’acte p煤blic que donar脿 a con茅ixer el cartell guanyador a la Sala del Just铆cia de l’ajuntament de Morella. A m茅s, hi ha diversos premis dins d’aquest certamen, de manera que l’autor o autora del cartell guanyador obtindr脿 1.000 euros, el millor artista morell脿 en rebr脿 500, el millor cartell realitzat per l’alumnat de l’IES Els Ports, 200 euros, igual que el millor del CEIP Mare de D茅u de Vallivana.

Les bases s’han confeccionat amb el suport d’especialistes, altres ajuntaments i associacions de disseny. A m茅s, hi ha una marcada intenci贸 de facilitar la participaci贸 amb l’entrega del material en format digital i f铆sic en tamany DIN A4. Finalment, s’ha previst una exposici贸 amb els millors cartells que s’iniciar脿 amb l’acte de l’entrega de premis.
L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “estem ja en un temps molt especial per a les morellanes i morellans que mirem a l’Anunci del pr貌xim any 2023” i ha afegit que “iniciem prompte el concurs de cartells per anunciar aquesta festa tan important i tamb茅 comen莽ar la promoci贸 al m茅s prompte possible des de l’inici de l’any de l’Anunci”. L’edil ha explicat que “el 6 de desembre anunciarem el cartell guanyador, aix铆 com la Sala del Just铆cia acollir脿 l’exposici贸 amb els millors projectes presentats, junt amb els cartells premiats de la resta de categories”. Finalment, ha volgut “animar a professionals i centres educatius a participar en aquest concurs i presentar les creativitats del cartell anunciador de l’Anunci del 55 Sexenni de Morella”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.