Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arranca el servei de bus gratuït i directe d’Onda a l’UJI que donarà servei a 200 universitaris

Arranca el servei de bus gratuït i directe d’Onda a l’UJI que donarà servei a 200 universitaris

Centenars de ciutadans d’Onda sol·liciten el ‘Carnet Municipal de l’Alumnat’ per a gaudir d’este i altres serveis gratuïts.

Este matí, coincidint amb l’inici del curs escolar, s’ha estrenat el servei d’autobús gratuït i directe d’Onda a la Universitat Jaume I que donarà servei al voltant de 200 universitaris d’Onda. Als matins hi haurà dues línies directes, la de les 7.15 hores i la de les 7.30 hores amb una afluència massiva d’estudiants.

L’alcaldessa, Carmina Ballester ha estat a peu de carrer comprovant l’eficàcia de la línia de servei i ha coincidit amb un grup de joves amb els quals ha pogut conversar i recaptar les seves demandes. Per als estudiants era el seu primer dia d’universitat i la primera vegada que utilitzaven el transport gratuït d’autobús.

Ballester ha explicat que “amb esta iniciativa complim el nostre compromís amb els joves d’Onda, reduïm la distància en temps del trajecte en estes línies noves de les quals es poden beneficiar 200 estudiants, millorem la qualitat educativa i fem més difícil que no hi haja excusa per tal de poder anar a la universitat i rebre la millor educació”.

Els universitaris que es beneficiaran d’este servei gratuït i directe d’autobús han de mostrar en pujar al bus el seu Carnet Municipal de l’Alumnat perquè els siga totalment gratuït el viatge. Fins al 31 d’octubre es podrà sol·licitar este carnet, donant temps als estudiants perquè es puguen beneficiar del servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.