fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ascendeix a inspectora la primera dona en la Policia Local de Borriana

Ascendeix a inspectora la primera dona en la Policia Local de Borriana

Dos nous comandaments de la Policia Local han pres possessi贸 a l’Ajuntament en un acte presidit per l’alcaldessa, Maria Josep Safont.

Dos nous comandaments de la Policia Local de Borriana, Vanessa Hern谩ndez i Javier Fabregat, han pres possessi贸 a la casa consistorial en un acte presidit per l’alcaldessa, Maria Josep Safont. Es tracta de dos oficials que ascendeixen a inspectors i, per primera vegada en aquest cos local, un d’ells 茅s una dona.

A l’acte han estat presents tamb茅 el cap de la Policia Local, Francisco J. Catal谩n, i l’intendent, Ra煤l Amat, que han destacat que l’ascens a oficial s’emmarca en el proc茅s basat en els principis d’igualtat, m猫rit, capacitat i lliure concurr猫ncia, i tamb茅 han volgut valorar el fet que una oficial arribe a aquest lloc per primera vegada en el cos despr茅s de passar un concurs de promoci贸 interna, amb lliure concurr猫ncia d’altres companys.

L’alcaldessa en la presa de possessi贸 ha transm猫s als nous inspectors l’enhorabona, a m茅s de felicitar-los pel 鈥渕erescut鈥 ascens, ja que “han demostrat professionalment que tenen capacitat i dots per a assumir-lo鈥. A m茅s, ha assenyalat que els dos han realitzat tota la seua carrera professional com a Policies a Borriana.

Safont ha manifestat que molt prompte hi haur脿 un tercer inspector que s’incorporar脿 despr茅s de finalitzar el proc茅s selectiu i ha indicat que aquests nous c脿rrecs formen part del proc茅s que est脿 en marxa per a cobrir les vacants de les categories d’agent i oficial en la Policia Local, i ha mostrat 鈥渓a confian莽a, dins dels marges que la llei permet d’incrementar considerablement el nombre d’efectius鈥. Tamb茅 ha assegurat que suposar脿 鈥渓’increment de personal m茅s important de l’煤ltima d猫cada en el cos de seguretat local鈥.

Igualment, ha ressaltat que des de la creaci贸 de la Policia Local de Borriana 鈥渘i una sola dona havia ocupat el c脿rrec d’inspector, c脿rrec que anteriorment es denominava sergent, i ara, Vanessa Hern谩ndez, amb una carrera de 19 anys en el cos que l’avalen, s’ha convertit en la primera dona que aconsegueix aquest lloc en la hist貌ria de Borriana鈥.

Breu curr铆culum

Vanessa Hern谩ndez Mart铆nez, de 45 anys, compta amb estudis de la Llicenciatura en Biologia, 茅s Diplomada en Ci猫ncies Policials i est脿 finalitzant el Grau en Seguretat P煤blica i Privada. T茅 una antiguitat en la Policia Local de 19 anys i 茅s oficial des del 17 de febrer de 2014.

Javier Fabregat L谩zaro, de 48 anys, 茅s llicenciat en Dret i agent de la Policia Local de Borriana des de desembre de 1995, i oficial des de 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.