fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 acorda mesures per a controlar l’estacionament irregular d’autocaravanes

Benicarl贸 acorda mesures per a controlar l’estacionament irregular d’autocaravanes

Benicarl贸 compta des de 2017 amb una 脿rea de servei per a autocaravanes amb subministrament i evacuaci贸 d’aig眉es.

S’instal路laran senyals de prohibici贸 d’estacionament d’autocaravanes a les platges de la Mar Xica i el Gurug煤 i s’incrementar脿 la vigil脿ncia per part de la Policia Local.

L’脪rgan Gestor de Platges de l’Ajuntament de Benicarl贸 ha acordat prendre mesures per tal d’evitar l’estacionament irregular d’autocaravanes en primera l铆nia de platja en diversos punts del terme municipal, especialment en l’entorn de la platja de la Mar Xica i la platja del Gurug煤, on s’ha detectat un increment significatiu d’estacionaments en els darrers mesos.

En les setmanes vinents s’instal路laran senyals de prohibici贸 d’estacionament d’autocaravanes en els dos punts i s’intensificar脿 el control per part de la Policia Local de Benicarl贸.

El turisme d’autocaravanes 茅s molt freq眉ent a Benicarl贸. Per aix貌, el municipi compta des de l’any 2017 amb una 脿rea de servei per a autocaravanes amb subministrament i evacuaci贸 d’aig眉es i amb estacionament per a 48 hores.

La decisi贸 de l’脪rgan Gestor de Platges s’ha pres esta setmana, durant la reuni贸 de valoraci贸 de la temporada de platges 2019. A este respecte, tamb茅 s’ha fet especial menci贸 a la gesti贸 de la qualitat de l’aigua durant tota la temporada, en el sentit que no es va haver de tancar cap platja per mal estat de les aig眉es, i al magn铆fic treball de neteja di脿ria de les platges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.