fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 adjudica la redacci贸 del projecte de la passarel路la sobre el barranc d’Aiguadoliva

Benicarl贸 adjudica la redacci贸 del projecte de la passarel路la sobre el barranc d’Aiguadoliva

El projecte s’enquadra en el Pla d’Actuacions a la costa per tal de preservar i posar en valor el litoral i complementar脿 el projecte de la Via Litoral que s’emmarca en l’Estrat猫gia DUSI.

La Conselleria de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat ha adjudicat la redacci贸 del projecte de construcci贸 de la passarel路la sobre el barranc d’Aiguadoliva entre els termes de Benicarl贸 i Vinar貌s. 芦Una magn铆fica not铆cia 鈥攅n paraules de l’alcaldessa, Xaro Miralles鈥 que era una reivindicaci贸 dels dos municipis i que millorar脿 notablement la comunicaci贸 entre les dos ciutats禄.

Xaro Miralles tamb茅 ha destacat que 芦la passarel路la complementar脿 a la perfecci贸 els projectes de Via Litoral que estem redactant a Benicarl贸 i a Vinar貌s i que, en el cas de Benicarl贸, establir脿 un recorregut ecol貌gic de car脿cter paisatg铆stic i cultural entre el barranc d’Aiguadoliva i la rambla de Cervera que potenciar脿 l’煤s i el gaudi per part de la ciutadania d’aquesta important zona verda禄.

Per la seua banda, el conseller de Pol铆tica Territorial, Arcadi Espa帽a, ha assenyalat que 芦amb aquesta adjudicaci贸 es d贸na un important impuls a un projecte que salvar脿 una barrera natural hist貌rica entre els dos municipis禄 i ha destacat la inversi贸 prevista de 900.000 euros per a dur a terme aquesta obra que 芦propiciar脿 la mobilitat sostenible禄.

Aix铆 mateix, el conseller ha explicat que 芦el projecte s’enquadra dins del Pla d’Actuacions a la costa i gaudi de la ribera del mar (PACMAR), per tal de preservar i posar en valor l’espai litoral des del punt de vista de la conservaci贸 activa promoguda per l’Estrat猫gia Territorial Europea禄.

La passarel路la projectada tindr脿 60 metres de llum i 3 metres d’amplada i unir脿 l’avinguda de Francisco Baila Tosca de Vinar貌s amb el cam铆 que pertany a la partida d’Aiguadoliva de Benicarl贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.