fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 contractar脿 deu joves a trav茅s del pla Avalem Joves Plus

Benicarl贸 contractar脿 deu joves a trav茅s del pla Avalem Joves Plus

L’ajuntament de Benicarl贸 contractar脿 deu joves menors de trenta anys per a prestar serveis en diferents departaments municipals. L’objectiu 茅s afavorir l’adquisici贸 d’experi猫ncia laboral i fomentar el talent.

El regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Rom谩n S谩nchez, ha anunciat que l’Ajuntament de Benicarl贸 contractar脿 deu persones joves mitjan莽ant Avalem Joves Plus, el pla de foment de l’ocupaci贸 juvenil de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball. En aquest pla, la Conselleria invertir脿 148.387,20 euros, dividits en dos plans: l’EMPUJU per a persones joves, amb 77.235 euros i EMCUJU per a joves qualificats, amb 71.152,20 euros. L’Ajuntament, a m茅s, aporta les quantitats restants per cobrir la totalitat de les despeses de contractaci贸.

S谩nchez s’ha mostrat satisfet per aquesta nova subvenci贸 per a l’ocupaci贸 i ha constatat que la iniciativa suposar脿 la creaci贸 de diversos llocs de treball a l’Ajuntament destinats als menors de 30 anys, amb l’objectiu de donar als joves l’oportunitat d’anar adquirint experi猫ncia en el m贸n professional.

Aix铆 doncs, Avalem Joves Plus permetr脿 incorporar personal per a desenvolupar projectes en diferents 脿rees municipals. La durada dels contractes ser脿 de 12 mesos i la selecci贸 es far脿 a trav茅s del Servef.

Per tant, els interessats a ocupar estos llocs ha de ser persones joves desocupades, inscrites al centre SERVEF d’ocupaci贸 i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en l’脿mbit de la Comunitat Valenciana.

Els perfils a cobrir s贸n:

PROGRAMA EMCUJU:

  • Un/a oficial administratiu amb estudis en FP branca administrativa i finances.
  • Un/a orientador laboral amb estudis de FP integraci贸 social, psicologia, educador social, treball social o pedagogia.
  • Dos graduats/des en Periodisme o comunicaci贸 audiovisual.
  • Un/a graduat en Filologia Catalana -Grau en Traducci贸 i Interpretaci贸 (llengua A1, catal脿) -Grau en Publicitat i Relacions P煤bliques (nivell superior de valenci脿 acreditat).

PROGRAMA EMPUJU:

  • Dos/fues subalterns (conserges) amb estudis m铆nims requerits: graduat escolar.
  • Dos/Dues administratius amb estudis de FP administrativa i finances o semblant.
  • Un Informador tur铆stic amb FP superior guia, informaci贸 i assist猫ncies tur铆stiques, en informaci贸 i allotjament tur铆stic o diplomatura en turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.