fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 executar脿 12 projectes a trav茅s dels pressupostos participatius

Benicarl贸 executar脿 12 projectes a trav茅s dels pressupostos participatius

El grup de seguiment dels pressupostos participatius ha seleccionat un total de 12 projectes que s’executaran aquest any per un total de 9.800 euros. S’inclouen la millora de la senyalitzaci贸 del municipi, l’adaptaci贸 de parcs infantils inclusius, l’aparcament de bicicletes en U invertida o l’adaptabilitat de l’entorn del Magatzem de la Mar.

Una vegada fetes les valoracions econ貌miques de les diferents propostes que es van votar en el marc dels pressupostos participatius, el grup de seguiment ha seleccionat 12 projectes que seran els que finalment s’executaran, amb un pressupost global de 99.800 euros.

Panells informatius: agenda cultural, esportiva i activitats socials. S’ubicaran panells amb un disseny atractiu on es puga penjar l’agenda cultural.

Adaptaci贸 de parcs infantils inclusius. S’adquiriran gronxadors adaptats a les necessitats dels xiquets amb diversitat funcional al parc de la pla莽a de la Constituci贸.

Millora de la senyalitzaci贸 del municipi. Es donaran a con茅ixer els punts estrat猫gics i importants de la ciutat en llocs clau i se situaran nous panells informatius i mapes de la ciutat en les entrades al municipi.

Benicarl贸 posa’t guapo. S’impulsar脿 un Pla Municipal d’Embelliment per detectar edificacions deteriorades i solars urbans abandonats i es proposar脿 construir un museu urb脿 que fomente la participaci贸 d’artistes i que milloren el paisatge urb脿.

Aparcament per a bicicletes en U invertida. S’elaborar脿 un inventari de l’oferta d’aparcaments per a bicicletes i es definiran les mesures d’actuaci贸 encarades a millorar l’aparcament de bicicletes.

Inclusi贸 de xiquets amb diversitat funcional a l’escola d’estiu i al parc de Nadal. S’inclour脿, com a punt obligatori en el plec de condicions, que es dispose de places per a xiquets amb discapacitat funcional i de monitors especialitzats.

Adaptabilitat de l’entorn del Magatzem de la Mar. S’ubicaran dues places d’aparcament per a persones amb mobilitat redu茂da i una rampa m貌bil.

Millora del mobiliari de la Biblioteca Manel Garcia Grau per a persones amb diversitat funcional. S’adquiriran taules i cadires adaptades i ordinadors amb pantalles t脿ctils i ratolins adaptats.

Ampliaci贸 de la vorera de la placeta dels Bous. Es facilitar脿 el tr脿nsit de vianants i de persones amb mobilitat redu茂da eixamplant la vorera en una franja de 0.5 metres.

Zona centre i nucli hist貌ric. Actuacions referides a la millora de la il路luminaci贸 nocturna, neteja i organitzaci贸 del cablejat de les fa莽anes, rehabilitaci贸 de fa莽anes, seguretat i vigil脿ncia, millora del mobiliari urb脿, etc.

Canvi d’ubicaci贸 de la parada d’autob煤s de Jacinto Benavente.

脷s de platges a la zona nord. S’habilitaran platges per a mascotes i per a nudistes.

La regidora de Participaci贸 Ciutadana, Susana P茅rez, ha agra茂t 芦el treball dels ciutadans que han participat en aquest proc茅s des del comen莽ament. Primer, presentant propostes, despr茅s votant-les i finalment valorant cadascun dels projectes禄. P茅rez ha constatat que 芦estem davant d’un fet hist貌ric perqu猫, per primera vegada, s’executaran a Benicarl贸 uns projectes votats pels mateixos ciutadans禄

Leave a Reply

Your email address will not be published.