fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 inverteix 7.614 euros en la reparaci贸 dels parcs infantils de la ciutat

Benicarl贸 inverteix 7.614 euros en la reparaci贸 dels parcs infantils de la ciutat

Se substituiran les peces que s’han fet malb茅 i es reparar脿 el paviment deteriorat per tal de garantir la m脿xima seguretat. Est脿 previst que els treballs comencen la setmana que ve.

L’Ajuntament de Benicarl贸 invertir脿 7.614,36 euros en el manteniment i reparaci贸 dels parcs infantils de la ciutat. Els treballs comen莽aran la setmana que ve i els dur脿 a terme una empresa especialitzada en la mat猫ria, que s’encarregar脿 de substituir les peces que s’han anat deteriorant amb el temps i renovar脿 tamb茅 el paviment de goma en aquells parcs que ho necessiten.

L’objectiu d’aquesta renovaci贸, que s’ha planificat exhaustivament pr猫via inspecci贸 de tots els parcs infantils de la ciutat, 茅s garantir la seguretat de tots els xiquets i xiquetes que fan servir els elements de joc dels parcs.

Habitualment, 茅s la Brigada d’Obres i Serveis qui s’encarrega del manteniment diari dels parcs infantils, per貌 la necessitat de renovar algunes peces senceres ha obligat a contractar una empresa especialitzada que compta amb tots els permisos i requisits per a instal路lar els elements homologats que requereix la normativa europea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.