fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Benicarló convoca tres noves borses d’ocupació temporal

L’Ajuntament de Benicarló convoca tres noves borses d’ocupació temporal

Des d’avui estan oberts els processos selectius per a la constitució d’una borsa d’educadors socials, una borsa d’auxiliars d’ajuda a domicili (SAD) i una borsa d’oficials de cementeri. Les instàncies es poden presentar a través de la Seu Electrònica fins als 10 dies comptadors des de l’endemà de la publicació de les convocatòries al Butlletí Oficial de la Província.

L’Ajuntament de Benicarló, a través del Departament de Recursos Humans, ha publicat les bases per a la constitució de tres noves borses d’ocupació temporal, que serviran per a cobrir les necessitats temporals de personal d’educadors socials, d’auxiliars d’ajuda a domicili (SAD) i d’oficials de cementeri.

Les borses tindran una vigència de tres anys i mig, d’acord amb les bases generals de l’Ajuntament (BOP nº111 de 13 de setembre de 2014).

Les instàncies es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament des d’avui fins als 10 dies comptadors des de l’endemà de la publicació de les convocatòries al Butlletí Oficial de la Província.

Leave a Reply

Your email address will not be published.