fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 pensa el seu futur com a destinaci贸 tur铆stica

Benicarl贸 pensa el seu futur com a destinaci贸 tur铆stica

El Pla Estrat猫gic de Turisme continua escoltant la veu dels benicarlandos i benicarlandes per definir quin posicionament ha de tenir Benicarl贸 com a destinaci贸 tur铆stica. De moment, la majoria de la ciutadania aposta per projectar una imatge de Benicarl贸 com a ciutat viva tot l’any, amb un especial protagonisme per a les tradicions, les festes, la gastronomia, la cultura, l’agricultura i la pesca.

Amb una excel路lent resposta de p煤blic, la confer猫ncia 芦Dissenyem el futur del turisme禄 va permetre presentar els possibles escenaris de futur del turisme a Benicarl贸. Jos茅 Antonio Donaire i Jordi L贸pez, redactors del Pla Estrat猫gic de Turisme, van presentar en la sala d’actes de Caixa Benicarl贸 els resultats de la fase d’an脿lisi del pla i els diferents escenaris possibles per al futur pel que fa al posicionament de Benicarl贸 com a destinaci贸 tur铆stica. Es van presentar els resultats de la primera fase d’an脿lisi i es van detallar els escenaris de futur que es dibuixen a partir d’ara, per tal que la ciutadania valore la imatge que Benicarl贸 ha de projectar com a destinaci贸 tur铆stica en els propers anys.

Els resultats de l’enquesta que s’havia entregat pr猫viament va donar com a resultat que un 60,3% dels assistents aposten per l’opci贸 芦Acc茅s a la vida mediterr脿nia禄, que pret茅n projectar una imatge de Benicarl贸 com a ciutat viva tot l’any, on les tradicions, les festes, la gastronomia, la cultura, l’agricultura i la pesca oferisquen productes experiencials per poder endinsar-se en la vida de la poblaci贸.

Per la seua banda, un 22,4% prefereixen la proposta 芦Benicarl贸 365禄, que busca generar esdeveniments per projectar constantment propostes de visita a la poblaci贸. El 13,8% prefereixen l’escenari 芦Sol i Platja禄, que representa el fet de fixar-se en el producte tur铆stic m茅s nombr贸s actualment i projectar una imatge de destinaci贸 de platja. I finalment, el 3,4% aposten per l’opci贸 芦Benicarl贸 Hub禄, que es basa en el fet de posicionar-se com a centre del territori a partir del qual visitar altres poblacions i indrets propers a Benicarl贸.

Aquests quatre escenaris es poden consultar al blog d’actualitat del pla (veure Escenaris), on tamb茅 es poden aportar opinions i suggeriments: www.pladeturisme.com. Tant l’equip redactor com l’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i la regidora de Turisme, Rosana Marz脿, van insistir en qu猫 el Pla continua obert i qualsevol persona pot fer arribar les seves propostes a trav茅s del web o del correu info@pladeturisme.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.