fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 repartir脿 mascaretes a la poblaci贸 a partir del dilluns 1 de juny

Benicarl贸 repartir脿 mascaretes a la poblaci贸 a partir del dilluns 1 de juny

Hi haur脿 disponible una mascareta per persona (a partir de 14 anys) del tipus FFP2 reutilitzables. Es podran recollir a la Biblioteca, el Mucbe, la Brigada d’Obres, la Cambra Agr脿ria i el Mercat Central.

A partir del dilluns 1 de juny i fins al dimecres 10 de juny l’Ajuntament de Benicarl贸 repartir脿 mascaretes a tot el ve茂nat a partir de 14 anys. Es distribuir脿 una mascareta del tipus FFP2 reutilitzable per cada persona empadronada a Benicarl贸 i per a recollir-la caldr脿 acudir amb el DNI o NIE original a un dels punts habilitats: la Biblioteca, el Mucbe, la Brigada d’Obres, la Cambra Agr脿ria i el Mercat Central.

Cada persona podr脿 recollir totes les mascaretes de la seua unitat familiar aix铆 com les mascaretes d’altres familiars o ve茂ns, sempre que presente el DNI o NIE original d’estos familiars o ve茂ns.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha explicat, en refer猫ncia a l’煤s de les mascaretes, que 芦apostar per la prevenci贸 茅s la millor arma que tenim ara mateix al nostre abast per posar fi a la pand猫mia i per evitar possibles rebrots ara que les mesures de confinament s’estan flexibilitzant禄.

Xaro Miralles ha explicat que 芦hem distribu茂t els punts de recollida en diferents zones de la ciutat per tal d’evitar acumulacions en la zona del centre禄. Sobre aix貌, l’alcaldessa ha reiterat que 芦seguim en estat d’alarma i, per tant, 茅s necessari limitar els despla莽aments, aix铆 que facilitarem que les persones m茅s vulnerables, com la gent gran o amb alguna discapacitat, no hagen de recollir personalment la mascareta sin贸 que podr脿 fer-ho un amic o familiar禄.

La recollida s’haur脿 de fer amb els elements de protecci贸 necessaris per a garantir el lliurament en les m脿ximes condicions de seguretat, de manera que ser脿 obligat acudir als punts de recollida amb mascareta. El repartiment anir脿 a c脿rrec de treballadors de l’Ajuntament de Benicarl贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.