fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 utilitza un innovador sistema amb gas heli per a localitzar fuites a la xarxa d’aigua

Benicarl贸 utilitza un innovador sistema amb gas heli per a localitzar fuites a la xarxa d’aigua

Durant l’煤ltima setmana s’han rastrejat 7,8 quil貌metres de la xarxa municipal i s’han detectat set incid猫ncies, que ja han estat reparades. El gas heli 茅s m茅s lleuger, funciona amb qualsevol di脿metre i no 茅s t貌xic ni altera les propietats organol猫ptiques de l’aigua.

La Regidoria de Medi Ambient, a trav茅s de la companyia gestora dels serveis del cicle integral de l’aigua, Sorea, est脿 utilitzant un innovador sistema, anomenat IDROLOC, per a localitzar fuites a la xarxa d’aigua de Benicarl贸 a trav茅s de la injecci贸 de gas heli.

Durant l’煤ltima setmana, la companyia ha fet servir aquesta eina dissenyada per detectar el punt exacte de les incid猫ncies en conduccions de llarg recorregut i s’han rastrejat un total de 7,8 quil貌metres de xarxa municipal. Les set incid猫ncies detectades han estat totes reparades.

La utilitzaci贸 del gas heli es deu a qu猫 茅s un gas m茅s lleuger, funciona amb qualsevol di脿metre, pressi贸 i material, i no 茅s t貌xic ni altera les propietats organol猫ptiques de l’aigua.

芦Amb aquesta tecnologia 鈥攈a dit la regidora de Medi Ambient, Filo Agut鈥, pretenem millorar el servei a la ciutadania, reduir les incid猫ncies i optimitzar el rendiment de la xarxa禄. 芦Aix铆 mateix 鈥攈a afegit鈥, 茅s imprescindible innovar per preservar un recurs esc脿s i gestionar-lo de forma sostenible禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.