fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim ampliar脿 el cementeri amb la construcci贸 de 80 n铆nxols

Benic脿ssim ampliar脿 el cementeri amb la construcci贸 de 80 n铆nxols

L’ajuntament i l’adjudicat脿ria signen el contracte de l’obra que tindr脿 un termini m脿xim de quatre mesos

L’Ajuntament de Benic脿ssim ampliar脿 el cementeri municipal amb la construcci贸 de 80 nous n铆nxols. Les obres han sigut adjudicades a l’empresa Construccions Artana i el consistori i l’adjudicat脿ria han signat este mat铆 el contracte. Despr茅s d’aix貌, i quan es realitze l’acte de comprovaci贸 de replanteig, podran comen莽ar els treballs de construcci贸 dels n铆nxols el termini m脿xim dels quals d’execuci贸 s’ha establit en quatre mesos. Aix铆 mateix, s’estableix un termini parcial de dos mesos per a la finalitzaci贸 de les obres incloses dins del recinte del cementeri municipal pel que es podr脿 procedir a la recepci贸 parcial d’estos treballs i la seua posada a la disposici贸 del servei p煤blic. I 茅s que, a m茅s de la construcci贸 dels n铆nxols l’actuaci贸 tamb茅 contempla la demolici贸 de l’antic magatzem i el condicionament d’una xicoteta zona d’aparcament situat al costat de l’edifici annex del tanatori.

Despr茅s de l’obra tamb茅 quedar脿 habilitada una altra porta d’entrada a esta zona del cementeri, m茅s pr貌xima al nucli urb脿.

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, l’煤ltima ampliaci贸 del cementeri es va dur a terme l’any 2017, “i es feia necessari l’ampliaci贸 del cementeri”.

A m茅s de la construcci贸 de 80 n铆nxols, l’Ajuntament de Benic脿ssim est脿 treballant en la preparaci贸 dels plecs de licitaci贸 per a la gesti贸 del servei del tanatori. Les obres d’adequaci贸 de l’entorn ja han finalitzat i com ha recordat l’alcaldessa “l’obra del tanatori va ser un dels projectes finan莽ats amb el Pla E, per貌 que l’anterior govern del tripartit la va executar sense comptar amb els necessaris permisos per a poder-la posar en marxa i que poguera tindre llic猫ncia d’activitat. A m茅s, l’obra va quedar paralitzada mig any abans de la seua finalitzaci贸 i en la seua execuci贸 no s’havia contemplat ni la urbanitzaci贸 exterior ni l’enllumenat exterior”. Ara, per fi, l’obertura del tanatori municipal ja est脿 pr貌xima gr脿cies a les gestions realitzades per l’actual equip de govern”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.