fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim apagarà els seus monuments emblemàtics per a sensibilitzar

Benicàssim apagarà els seus monuments emblemàtics per a sensibilitzar

L’ajuntament redueix en un 70% la factura de la llum amb el Pla d’Enllumenat municipal que ha anat modernitzant en els últims anys les antigues lluminàries per altres modernes de led

L’ajuntament de Benicàssim se suma un any més a la iniciativa de la World Wildlife Foundation (WWF) de “L’hora del Planeta” en sensibilització del canvi climàtic i elresultat és la desconnexió de l’enllumenat dels edificis i monuments més emblemàtics de la localitat durant una hora (de 20:30 a 21:30) dissabte que ve 25 de març.

Com ha informat l’alcaldessa, Susana Marquès, “a Benicàssim sabem de la importància de la protecció del medi ambient i per açò portem avance projectes de protecció de l’entorn. Però a més, també ens vam sumar a aquestes iniciatives que el que aconsegueixen és visibilitzar la necessitat de tots, ciutadans i administracions, hem d’unir-nos per a preservar el clima i mantenir la nostra qualitat de vida”.

L’alcaldessa ha indicat a més que “a més dels monuments municipals, també vull agrair a la parròquia de Benicàssim la seua adhesió a aquesta iniciativa, amb l’apagat de l’església i campanar de Sant Tomás”.
En total, a Benicàssim s’apagaran durant una hora, la Torre de Sant Vicent, el campanar de l’església de Sant Tomás, el pont de Ferro, el monument de la clau, l’estàtua de Jaume I en la plaça País Valencià i l’escalinata municipal .

Leave a Reply

Your email address will not be published.