fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim conclou la temporada d’acc茅s de gossos a les platges

Benic脿ssim conclou la temporada d’acc茅s de gossos a les platges

El consistori continuar脿 amb la campanya de conscienciaci贸 鈥楲a teua Mascota, La teua Responsabilitat鈥 que ja ha repartit m茅s de 6.000 kits de neteja i higienitzant.

Benic脿ssim posa fi a la temporada d’acc茅s de gossos a les platges del municipi. 鈥淒urant quatre mesos, de l’1 de novembre a l’1 de mar莽, els cans han pogut gaudir al costat dels seus amos del litoral del nostre municipi, complint amb aix貌 una demanda i un dels nostres compromisos鈥, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, qui ha afegit que 鈥渄espr茅s d’un balan莽 positiu de la mesura ara toca preparar les platges davant l’inici de la temporada, i l’acc茅s dels gossos a les platges es reprendr脿 de nou a partir de l’1 de novembre鈥.

En la senyal铆stica instal路lada en els acc茅s a la platja s’especifica el per铆ode d’acc茅s dels gossos al litoral aix铆 com de l’obligaci贸 de recollir els excrements de l’animal i de tindre’l en tot moment sota el seu control pel que han d’anar lligats. 鈥溍塻 important que els amos de les mascotes es responsabilitzen i col路laborem tots a mantindre un entorn net i adequat per a una correcta conviv猫ncia i que puguem mantindre aquest tipus de serveis鈥, ha afegit Marqu茅s.

Una vegada finalitzat el per铆ode d’acc茅s perm茅s es procedir脿 a l’airejat i garbellat de l’arena i la posada a punt de les platges per a Setmana Santa. Tamb茅 s’intensificaran tant les tasques de neteja com els controls anal铆tics de l’arena.

A m茅s de l’acc茅s a les platges, des del consistori han refor莽at en els 煤ltims mesos la campanya La teua mascota, la teua responsabilitat, una iniciativa que t茅 com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la responsabilitat a l’hora de recollir els excrements i orines de les mascotes, evitant deteriorar el mobiliari urb脿 i la imatge de la ciutat. La campanya va comen莽ar durant el passat estiu en la zona del litoral i es va fer extensiva al nucli urb脿 i als hotels i c脿mpings de la localitat que admeten mascotes. A m茅s d’un fullet informatiu, la campanya inclou el repartiment d’un kit de neteja i higienitzant a m茅s d’un imant recordatori. Com s’indica en el fullet informatiu i com recorda la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, 鈥渆ls propietaris dels cans s贸n els responsables de recollir els excrements i depositar-los dins d’una bossa de pl脿stic en un contenidor de fem, aix铆 com esbandir amb aigua els orines de les seues mascotes per a no deteriorar les vies p煤bliques afectades鈥.

Des de l’inici de la campanya ja s’han repartit m茅s de 6.000 kits de neteja i higienitzant, una acci贸 que continuar脿 activa des de la regidoria de Sanitat. Aix铆 mateix, en el moment d’inscriure al gos en el cens can铆 municipal, el propietari rep aqueix kit. Vanessa Batalla ha finalitzat incidint en qu猫 鈥渢ots els animals de companyia i potencialment perillosos han d’estar inscrits en el cens can铆 municipal i per a aix貌, s’haur脿 de presentar la cartilla sanit脿ria de l’animal en el Servei Municipal de Sanitat i Consum鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.