fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim continuar脿 impulsant el car脿cter inversor dels comptes municipals

Benic脿ssim continuar脿 impulsant el car脿cter inversor dels comptes municipals

La segona fase de la prolongaci贸 de la CV-149, la construcci贸 de n铆nxols i l’equipament interior del CEAM formaran part del total de les inversions per al present exercici.

L’Ajuntament de Benic脿ssim continuar脿 aquest 2022 impulsant el car脿cter inversor dels comptes municipals. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渓es prioritats pressupost脿ries per al present exercici continuaran marcades per la situaci贸 sanit脿ria pel que les persones, les fam铆lies i el nostre teixit empresarial, continuaran sent destinataris principals i epicentre de les nostres accions per al 2022.

Per貌 des de l’equip de govern estem decidits tamb茅 a tirar avant importants projectes per al desenvolupament de Benic脿ssim, la millora i el benestar dels seus ve茂ns”.

En mat猫ria de mobilitat, un dels projectes previstos i que tindran continu茂tat per al present exercici, 茅s la segona fase de la prolongaci贸 de la CV-149 i que unir脿 la nova rotonda amb el bulevard de l’antiga estaci贸, pel carrer Ferrocarril. L’obertura de la nova connexi贸 entre Benic脿ssim i Castell贸 va tindre lloc el mes de novembre passat, un primer pas d’un projecte que contribueix a vertebrar el municipi i a millorar la seguretat tant en la zona sud com en urbanitzacions.
Un altre dels projectes que de manera immediata s’executar脿 durant aquest 2022 茅s l’ampliaci贸 del cementeri municipal que permetr脿 l’ampliaci贸 d’al voltant de 250 n铆nxols i 100 columbaris. Aquesta 茅s una de les inversions priorit脿ries per a aquest exercici ja que, a pesar que encara hi ha disponibilitat, el consistori treballa amb previsi贸 per als pr貌xims anys. L’edil d’Urbanisme, Carlos D铆az, ha indicat per la seua part que el projecte 鈥渄onar脿 resposta a la falta de n铆nxols per a un per铆ode d’al voltant de deu anys i completar脿 tota la part baixa del cementeri鈥.

Al costat del cementeri se situa el tanatori municipal que, despr茅s de l’adjudicaci贸 de la gesti贸 del servei, entrar脿 en funcionament al llarg d’enguany donant cobertura a una necessitat en uns moments especialment durs i delicats per a les fam铆lies.
Un altre dels espais en el qual es continua treballant per a la seua posada en marxa 茅s el CEAM, el Centre Especialitzat d’Atenci贸 a Majors i Centre de Dia , 鈥渄espr茅s del comprom铆s adquirit per la Conselleria per al seu equipament interior, la qual cosa permetr脿 la seua obertura definitiva, sent un espai molt necessari per a la cura i atenci贸 d’un sector de la ciutadania tan important com s贸n els nostres majors鈥, segons declara la regidora de Benestar Social, Rosa Mar铆a Gil.

El CEAM, situat entre els carrers Mestre Jos茅 Segarra i Estatut, prestar脿 serveis d’infermeria, sala de capellans, consultes m猫diques, podologia, psicologia i perruqueria. Amb uns 2.000 m虏, compta amb planta baixa que albergar脿 el centre d’atenci贸 prim脿ria i centre de dia en el primer pis.

L’edifici destaca per la seua sostenibilitat, tecnologia i estalvi energ猫tic ja que empra geot猫rmia, una tecnologia que permet aprofitar la calor del subsol per a transformar l’energia que permetr脿 aigua calenta, calefacci贸 i climatitzaci贸, contribuint al comprom铆s mediambiental adquirit per l’Ajuntament dins de la seua estrat猫gia global encaminada a mitigar els efectes del canvi clim脿tic i aconseguir la neutralitat per al 2050.

Leave a Reply

Your email address will not be published.