fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim denuncia l’aband贸 al qual t茅 sotm茅s la vicepresidenta Mas, el Centre de Majors (CEAM) de la ciutat

Benic脿ssim denuncia l’aband贸 al qual t茅 sotm茅s la vicepresidenta Mas, el Centre de Majors (CEAM) de la ciutat

Les persones majors de Benic脿ssim porten temps esperant i necessiten d’un espai espec铆fic, ampli, equipat i funcional per a desenvolupar les seues activitats i garantir un envelliment actiu i saludable.

El Centre Especialitzat d’Atenci贸 a Majors (CEAM) de Benic脿ssim segueix a l’espera de captar l’atenci贸 de la vicepresidenta del Consell i Consellera pol铆tiques d’Igualtat, Aitana Mas, despr茅s de l’aband贸 al qual la seua predecessora, M贸nica Oltra, va mantindre aquesta infraestructura tan necess脿ria com demandada per a donar servei als majors de localitat.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s, ha denunciat, 鈥渓’aband贸 sistem脿tic de Benic脿ssim per part del Consell i ara la falta d’impuls al qual la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana t茅 sotm茅s al CEAM impossibilita la seua posada en marxa. Els pol铆tics hem d’estar per damunt de les sigles pol铆tiques i centrar els nostres esfor莽os a millorar la vida quotidiana de les persones a les quals ens devem. Mes no obstant aix貌, sembla que han pres aquesta inversi贸 com una vendetta pol铆tica sense adonar-se que els m茅s perjudicats per les seues decisions s贸n els ve茂ns de Benic脿ssim鈥.

Ja s贸n set mesos els que han passat des que es comprometera en el seu primer dia en el c脿rrec, a vindre a Benic脿ssim i visitar el centre per a tal com li va sol路licitar Marqu茅s, 鈥渂uscar una soluci贸 consensuada i abordar el model de gesti贸 m茅s eficient i de qualitat que ens permeta l’obertura de centre de manera immediata per a donar aquest servei tan demandat, a les persones majors del municipi. Exigim a la Conselleria que prioritze aquesta infraestructura imprescindible per a les persones que necessiten ajuda鈥.

L’alcaldessa de Benic脿ssim ha lamentat que, 鈥渓es decisions pol铆tiques afecten els serveis p煤blics i per tant al benestar dels nostres ve茂ns. Hem d’adoptar les millors pol铆tiques i han de ser accions concretes i inversions reals, no paraules buides. Ha continuat Marqu茅s.

Hui dia i despr茅s de m煤ltiples intents Benic脿ssim encara continua esperant resposta per part de la Conselleria, 鈥榡a s贸n set mesos sense obtindre resposta. La gran inversi贸 que es va fer pot quedar obsoleta per la deixadesa de la Conselleria. A m茅s, han sigut reiterades les peticions de reuni贸 per a abordar l’obertura del centre, ja que els majors de Benic脿ssim porten temps esperant i necessiten d’un espai espec铆fic, ampli, equipat i funcional per a desenvolupar les seues activitats i garantir un envelliment saludable i actiu鈥, ha concl貌s.

Cal destacar que, al juliol amb motiu de la celebraci贸 del 40茅 aniversari de l’Estatut d鈥橝utonomia, el Ple del Consell es va celebrar a Benic脿ssim sent aquest el primer acte en el qual participava la nova consellera. L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s, va aprofitar la visita per a fer diferents reivindicacions i reclamar les inversions necess脿ries que constrenyen al municipi per part de la Generalitat, especialment va aprofitar la visita traslladar-li a la nova consellera de Benestar Social l’estat de situaci贸 el CEAM de Benic脿ssim i la necessitat d’accelerar el procediment per a la seua obertura tal, per al que es va sol路licitar poder mantindre una reuni贸, aix铆 com la visita a l’edifici que ja va ser recepcionat l’any passat.

Aquesta infraestructura, que es va donar per finalitzada al maig de 2021, est脿 situada entre els carrers Maestro Jos茅 Segarra i Estatut i compta amb uns 2.000 metres quadrats, en els quals est脿 planificat albergar el centre d’atenci贸 prevaldre i centre de dia, a m茅s d’atenci贸 en infermeria, sala de capellans, consultes m猫diques, podologia, psicologia i perruqueria, arribant a prestar servei a 2.200 persones majors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.