fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comença la transformació de València amb el soterrament de les vies del tren

Comença la transformació de València amb el soterrament de les vies del tren

Adif, Dragados, Rover Infraestructures, Rover Rail i Tecsa Empresa Constructora signen una acta.

El dilluns 6 de febrer ha sigut un dia històric per a la ciutat de València, ja que Adif i les empreses contractistes han signat l’acta de replanteig de l’inici d’obres per al soterrament de les vies del tren. A l’acte van assistir la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, el president de la Generalitat, Ximo Puig, l’alcalde de València, Joan Ribó i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez.

Sandra Gómez ha assenyalat que este projecte és un dels més importants de la ciutat en les darreres dècades, ja que suposa l’inici del soterrament de les vies que han estat trencant la ciutat durant més d’un segle. Amb este projecte, finalment es podrà unir tota la zona de Malilla amb la Creu Coberta i Sant Vicent, transformant allò que abans era una platja de vies en un gran parc que uneixi a tots els barris i millori la vida dels veïns.

Per la seua part, Joan Ribó ha destacat que aquest és un pas fonamental que s’esperava des de fa vint anys, des que es va signar el primer conveni de remodelació de la xarxa arterial de la ciutat. Aquestes obres representen una inversió de prop de 500 milions d’euros en l’execució del canal, l’ampliació de l’estació Joaquín Sorolla i la direcció facultativa. L’alcalde es va mostrar orgullós de ser part d’aquest moment històric per a València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.