fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim denuncia que les instal路lacions de la Gu脿rdia Civil s’han quedat obsoletes i deficit脿ries

Benic脿ssim denuncia que les instal路lacions de la Gu脿rdia Civil s’han quedat obsoletes i deficit脿ries

El consistori s’ofereix a cedir a l’Estat una parcel路la municipal confrontant a la caserna per a l’ampliaci贸 del lloc principal actual amb l’objectiu de millorar el servei aix铆 com els habitatges de Gu脿rdia Civils i familiars.

Les instal路lacions de l’aquarterament principal de la comarca de la Plana Alta s’han quedat obsoletes i deficit脿ries punt per al servei com per a les necessitats que requereix el personal al servei, com les seues fam铆lies. Per aquest motiu es ve demanant de manera reiterada des de l’Ajuntament de Benic脿ssim que s’incloga en els Pressupostos Generals de l’Estat, la partida pressupost脿ria que siga necess脿ria per a redactar el projecte de remodelaci贸 i ampliaci贸 de les actuals instal路lacions.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s, ha destacat referent a aix貌 que, 鈥渆l cas de Benic脿ssim no 茅s una excepci贸, comptem amb un lloc principal en la qual 34 efectius presten servei tant en la localitat, com en poblacions ve茂nes, exercint una labor amb dedicaci贸 inq眉estionable i mantenint una excel路lent relaci贸 amb l’Ajuntament i els seus funcionaris, estant en perfecta sintonia i coordinaci贸 en labors de vigil脿ncia, control i seguretat al costat de la policia local鈥.

Marqu茅s ha especificat que, 鈥渢ant els 34 efectius destinats en el lloc de Benic脿ssim, com les seues fam铆lies es troben total i plenament en la vida quotidiana del nostre municipi com un ve铆 m茅s. Les instal路lacions que acullen aquest lloc principal de Benic脿ssim, aix铆 com la casa caserna鈥. En aquest sentit, el consistori benicassut ha proposat cedir una parcel路la municipal confrontant a la caserna per a poder procedir a ampliar les actuals instal路lacions de la Caserna en cas que el Ministeri de l’Interior incloga la partida necess脿ria per a aix貌 en els Pressupostos Generals de 2024.

Cal recordar que la Gu脿rdia Civil 茅s un cos de seguretat p煤blica que des de la seua creaci贸 mitjan莽ant reial decret de 28 de mar莽 de 1844, ha vingut prestant servei de protecci贸 a la ciutadania, assegurant el compliment de les lleis i defensant el lliure exercici dels drets i llibertats de la ciutadania, a m茅s de prestar auxili all铆 on la seua pres猫ncia 茅s requerida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.