fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim difon les mesures contra la violència de gènere entre clients i venedors del mercat

Benicàssim difon les mesures contra la violència de gènere entre clients i venedors del mercat

L’ajuntament continua amb el compromís de visibilitzar la lluita contra la violència de gènere els dies 25 de cada mes utilitzant diferents fòrums i públics per sensibilitzar al màxim nombre de població.

La regidora d’igualtat, Vanessa Batalla ha visitat este matí el Mercat ambulant del Dijous per acostar la campanya de lluita contra la violència de gènere als clients i comerciants que allí es trobaven.
Esta acció forma part de la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”, en la qual des de fa gairebé dos anys, l’ajuntament s’ha compromès a mantenir activa i d’actualitat, la lluita contra la violència de gènere. Batalla ha assenyalat que “seguim mantenint ferma el nostre compromís d’erradicar la violència contra les dones i d’implicar a tota la societat en esta baralla. Volem que tots els sectors socials i tots els ciutadans sàpiguen que és important mantenir-se ferm i marginar als maltractadors i fer-los saber que no tenen buit en el nostre municipi. Benicàssim es va declarar municipi lliure de violència contra les dones i tractarem per tots els mitjans d’aconseguir-ho”.

En esta ocasió, com ha detallat la regidora “volem involucrar als venedors del mercat ambulant dels dijous i també als clients que allí s’acosten. Per a això s’han preparat més de 10.000 bosses de la compra amb la qual els venedors del mercat han lliurat els seus productes als clients, durant tot el matí”.

A més, al costat de les borses s’acompanyaven fullets explicatius de com denunciar si es coneix o se sofreix un cas de violència i els recursos que les víctimes tenen per salvaguardar-se d’este maltractament.

“Amb esta campanya ens acostem també des d’una situació de proximitat personal, de manera discreta i silenciosa a possibles dones que sofrisquen algun tipus de violència. A elles els volem recordar que no estan soles, que tota la gent de Benicàssim estem al seu costat i que té les portes de l’ajuntament, de la policia local i d’altres institucions com la Guàrdia Civil o el centre de salut, igual que la trucada al 016 a la seua disposició per poder ajudar-los.

Leave a Reply

Your email address will not be published.