fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim exigeix al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

Benicàssim exigeix al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

L’equip de govern eleva al ple una moció per a sol·licitar a la Conselleria de Sanitat i Salut Pública que dote de mitjans materials , tècnics i humans per a posar en funcionament tots els consultoris d’estiu.

L’Ajuntament de Benicàssim exigirà, una vegada més, la posada en funcionament de tots els consultoris d’estiu. La reiterada sol·licitud a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es realitzarà en el ple ordinari d’aquest mes de juliol que tindrà lloc el divendres 30.

En una nota de premsa remesa el 18 de juny, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública incloïa Atlanta, Azulmar i Vilamar dins de la llista de consultoris d’estiu que estarien en funcionament durant la present temporada estival. Però, com lamenta l’alcaldessa, Susana Marqués, “la falta de previsió de la Conselleria a l’hora d’elaborar el pla vacacional realista fa que, en data de hui, el 50% de l’assistència plantejada per a cobrir la població real que el municipi té a l’estiu, no estiga en funcionament”.

En data de hui, els consultoris que donen servei en el municipi de Benicàssim són l’Atlanta, en horari de vesprades, i el del carrer Vila-real, en horari de demà, “un operatiu més que insuficient ja que no correspon amb la població que resideix durant l’estiu a Benicàssim ni s’adeqüen amb la situació sanitària que estem vivint.

“Hem de posar tots els esforços per a revertir la situació derivada de la propagació del Covid-19 i ací entra la necessitat d’augmentar els recursos sanitaris, tant materials com tècnics i humans. És de vital importància la inversió en matèria sanitària per a blindar els recursos que salven vides”, ha afegit la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla.

Per tot això, l’equip de govern elevarà al ple de l’Ajuntament de Benicàssim la sol·licitud a la Conselleria de Sanitat i Salut Pública perquè, tal com va anunciar fa més d’un mes, i el consistori ha exigit de manera reiterada, procedisca a l’obertura dels ambulatoris Atlanta, Azulmar, Vilamar i Vila-real en horari permanent. “Esperem que la moció siga confirmada per tota la corporació municipal ja que és fonamental una gestió responsable i unànime per a dur a terme polítiques útils que garantisquen l’accés universal a la sanitat”, ha finalitzat l’alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.