fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim exigeix al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

Benic脿ssim exigeix al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

L’equip de govern eleva al ple una moci贸 per a sol路licitar a la Conselleria de Sanitat i Salut P煤blica que dote de mitjans materials , t猫cnics i humans per a posar en funcionament tots els consultoris d’estiu.

L’Ajuntament de Benic脿ssim exigir脿, una vegada m茅s, la posada en funcionament de tots els consultoris d’estiu. La reiterada sol路licitud a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica es realitzar脿 en el ple ordinari d’aquest mes de juliol que tindr脿 lloc el divendres 30.

En una nota de premsa remesa el 18 de juny, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica inclo茂a Atlanta, Azulmar i Vilamar dins de la llista de consultoris d’estiu que estarien en funcionament durant la present temporada estival. Per貌, com lamenta l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渓a falta de previsi贸 de la Conselleria a l’hora d’elaborar el pla vacacional realista fa que, en data de hui, el 50% de l’assist猫ncia plantejada per a cobrir la poblaci贸 real que el municipi t茅 a l’estiu, no estiga en funcionament鈥.

En data de hui, els consultoris que donen servei en el municipi de Benic脿ssim s贸n l’Atlanta, en horari de vesprades, i el del carrer Vila-real, en horari de dem脿, 鈥渦n operatiu m茅s que insuficient ja que no correspon amb la poblaci贸 que resideix durant l’estiu a Benic脿ssim ni s’adeq眉en amb la situaci贸 sanit脿ria que estem vivint.

鈥淗em de posar tots els esfor莽os per a revertir la situaci贸 derivada de la propagaci贸 del Covid-19 i ac铆 entra la necessitat d’augmentar els recursos sanitaris, tant materials com t猫cnics i humans. 脡s de vital import脿ncia la inversi贸 en mat猫ria sanit脿ria per a blindar els recursos que salven vides鈥, ha afegit la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla.

Per tot aix貌, l’equip de govern elevar脿 al ple de l’Ajuntament de Benic脿ssim la sol路licitud a la Conselleria de Sanitat i Salut P煤blica perqu猫, tal com va anunciar fa m茅s d’un mes, i el consistori ha exigit de manera reiterada, procedisca a l’obertura dels ambulatoris Atlanta, Azulmar, Vilamar i Vila-real en horari permanent. 鈥淓sperem que la moci贸 siga confirmada per tota la corporaci贸 municipal ja que 茅s fonamental una gesti贸 responsable i un脿nime per a dur a terme pol铆tiques 煤tils que garantisquen l’acc茅s universal a la sanitat鈥, ha finalitzat l’alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.