fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim exigeix que s’implante un servei de radiodiagnosis, rehabilitació i urgències pediàtriques en el seu Centre de Salut

Benicàssim exigeix que s’implante un servei de radiodiagnosis, rehabilitació i urgències pediàtriques en el seu Centre de Salut

El ple contempla també el creixement sostenible del municipi, amb el desenvolupament d’una guia per a esdeveniments sostenibles per a complir amb el compromís de l’Agenda 2030 i l’adhesió municipal a la Declaració de Sevilla.

El ple de l’ajuntament de Benicàssim va impulsar ahir una demanda veïnal que ara es traslladarà de manera oficial a la conselleria de Sanitat. Durant els últims mesos, com ha explicat la regidora de sanitat Vanessa Batalla, han sigut molts els ciutadans que han acudit a l’ajuntament reclamant que es reposara el minvament de serveis de rehabilitació en el Centre de Salut, després d’haver-se retallat l’atenció als pacients. Llavors, des de l’ajuntament, com ha explicat Batalla es van fer les gestions necessàries per a tractar que la conselleria rectificarà, sense èxit. Ara, la moció del grup Ciutadans i l’esmena del PP, han convertit en oficial una demanda veïnal.

Ciutadans ha elevat al ple l’exigència que el Centre de Salut de Benicàssim incorpore un servei fix de radiodiagnosis que permeta als ciutadans de Benicàssim poder fer-se una radiografia en la localitat, sense haver de desplaçar-se a Castelló i agilitar així el diagnòstic i tractament dels pacients de traumatologia.
Al text, s’ha sumat l’esmena del Partit Popular, incorporant l’exigència que es dote al Centre de Salut de Benicàssim de la instal·lació i manteniment del servei d’Urgències Pediàtriques durant tot l’any i també la instal·lació, manteniment i dotació de personal necessari perquè el servei de rehabilitació estiga actiu durant tot l’any.

La iniciativa ha tirat endavant per unanimitat de tots els grups polítics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.