fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim exigeix que s’implante un servei de radiodiagnosis, rehabilitaci贸 i urg猫ncies pedi脿triques en el seu Centre de Salut

Benic脿ssim exigeix que s’implante un servei de radiodiagnosis, rehabilitaci贸 i urg猫ncies pedi脿triques en el seu Centre de Salut

El ple contempla tamb茅 el creixement sostenible del municipi, amb el desenvolupament d’una guia per a esdeveniments sostenibles per a complir amb el comprom铆s de l’Agenda 2030 i l’adhesi贸 municipal a la Declaraci贸 de Sevilla.

El ple de l’ajuntament de Benic脿ssim va impulsar ahir una demanda ve茂nal que ara es traslladar脿 de manera oficial a la conselleria de Sanitat. Durant els 煤ltims mesos, com ha explicat la regidora de sanitat Vanessa Batalla, han sigut molts els ciutadans que han acudit a l’ajuntament reclamant que es reposara el minvament de serveis de rehabilitaci贸 en el Centre de Salut, despr茅s d’haver-se retallat l’atenci贸 als pacients. Llavors, des de l’ajuntament, com ha explicat Batalla es van fer les gestions necess脿ries per a tractar que la conselleria rectificar脿, sense 猫xit. Ara, la moci贸 del grup Ciutadans i l’esmena del PP, han convertit en oficial una demanda ve茂nal.

Ciutadans ha elevat al ple l’exig猫ncia que el Centre de Salut de Benic脿ssim incorpore un servei fix de radiodiagnosis que permeta als ciutadans de Benic脿ssim poder fer-se una radiografia en la localitat, sense haver de despla莽ar-se a Castell贸 i agilitar aix铆 el diagn貌stic i tractament dels pacients de traumatologia.
Al text, s’ha sumat l’esmena del Partit Popular, incorporant l’exig猫ncia que es dote al Centre de Salut de Benic脿ssim de la instal路laci贸 i manteniment del servei d’Urg猫ncies Pedi脿triques durant tot l’any i tamb茅 la instal路laci贸, manteniment i dotaci贸 de personal necessari perqu猫 el servei de rehabilitaci贸 estiga actiu durant tot l’any.

La iniciativa ha tirat endavant per unanimitat de tots els grups pol铆tics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.