fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim inicia un pla de pintat de les 脿rees de jocs infantils municipals

Benic脿ssim inicia un pla de pintat de les 脿rees de jocs infantils municipals

La planificaci贸 contempla 22 actuacions de millora tant en zones del nucli urb脿, viles i urbanitzacions.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de l’脌rea de Medi Ambient, t茅 activat un pla especial de pintat de les 脿rees de jocs infantils municipals. L’UTE Sanejament Urb脿 de Benic脿ssim 茅s l’encarregada de fer els treballs que s’han planificat per grups sent l’1 la zona del nucli urb脿, el 2 la zona Gran Avinguda i viles i el grup 3 engloba les urbanitzacions. “El municipi de Benic脿ssim compta amb 30 脿rees de jocs infantils i despr茅s d’estudiar de manera pr猫via les necessitats i prioritats, la planificaci贸 realitzada contempla actuacions en els espais m茅s deteriorats per l’煤s intensiu”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell.

Hi ha previstes un total de 22 actuacions i l’execuci贸 es prolongar脿 les pr貌ximes setmanes, fins previsiblement finals del mes de novembre.

D’altra banda, Elena Llobell ha recordat que l’Ajuntament de Benic脿ssim continua amb el servei especial de desinfecci贸 i sanejament d’espais p煤blics amb l’objectiu posat a minimitzar la propagaci贸 del Covid-19 en tot el municipi, per la qual cosa de manera di脿ria s’actua en zones vulnerables o susceptibles de major 煤s pels ciutadans com a centres educatius, geri脿trics, centre de salut, farm脿cies, entrades a supermercats, bancs, contenidors, caixers, accessos de comunitats religioses, etc. Dins d’aquest servei extraordinari estan incloses les 脿rees de jocs infantils que hi ha distribu茂des en tot el terme municipal.

L’horari de neteja i desinfecci贸 en aquests espais s’ha establit de 5.30 a 11.30 hores i en les zones s’ha instal路lat una cartelleria amb les normes d’煤s i s’incideix a mantindre la dist脿ncia m铆nima de seguretat de 2 metres entre xiquets i xiquetes que no siguen convivents o pertanyen al mateix grup, aix铆 com mantindre una correcta higiene personal com a desinfecci贸 de mans freq眉ent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.