fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim insta al Consell a dotar al centre de salut de la zona sud dels mitjans necessaris per a donar servei tot l’any

Benic脿ssim insta al Consell a dotar al centre de salut de la zona sud dels mitjans necessaris per a donar servei tot l’any

El ple de dem脿 portar脿 a aprovaci贸 una moci贸 en la qual tamb茅 se sol路licita l’obertura de tots els ambulatoris davant l’imminent augment de residents.

Immersos en la Fase 1 de la desescalada en la qual els despla莽aments a segones resid猫ncies dins de la mateixa prov铆ncia ja estan permesos, l’Ajuntament de Benic脿ssim treballa per augmentar tots els recursos necessaris per a continuar vetlant per la seguretat i salut de tant ve茂ns com visitants. Com explica l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渓a tan desitjada volta a la 鈥榥ormalitat鈥 no ens pot fer baixar la gu脿rdia i relaxar les mesures de prevenci贸, control, higiene i cura de la salut鈥. La primer edil ha recordat que 鈥渓’estiu passat la Conselleria no va dotar de recursos t猫cnics ni humans a dos dels consultoris de la platja鈥.

Per tot aix貌, el ple de l’Ajuntament de Benic脿ssim portar脿 dem脿 divendres a aprovaci贸 una moci贸 en la qual insta al Consell a realitzar les modificacions pressupost脿ries que siguen oportunes i necess脿ries per a assegurar la dotaci贸 de personal sanitari i m猫dic, aix铆 com els mitjans t猫cnics necessaris que permeten el manteniment d’un servei m猫dic ininterromput tot l’any en el centre de salut en la zona sud. Aix铆 mateix, 鈥渋 en previsi贸 de l’imminent augment de residents a mesura que anem avan莽ant de fase cap a l’anomenada 鈥榥ova normalitat鈥, des de l’Ajuntament tamb茅 instarem al Consell que 貌briga tots els ambulatoris situats en el terme municipal i aix铆 poder donar assist猫ncia a tota la poblaci贸, m茅s necessari que mai en aquests moments de crisi sanit脿ria per la propagaci贸 del Covid-19鈥.

Susana Marqu茅s ha recordat que a l’agost del 2019, el ple de l’Ajuntament de Benic脿ssim ja va aprovar una moci贸 perqu猫 el centre de la salut de la zona sud del municipi es mantinguera obert durant tot l’any. 鈥淧rotegir la salut passa per adoptar mesures personals d’higiene i precaucions de seguretat, per貌 tamb茅 cobrar脿 cabdal import脿ncia la dotaci贸 dels mitjans sanitaris punt materials, professionals, t猫cnics i humans que siguen necessaris, com 茅s l’obertura ininterrompuda del centre de salut de la zona sud aix铆 com l’obertura dels ambulatoris per a poder donar cobertura a tota la poblaci贸 de Benic脿ssim鈥 ha finalitzat l’alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.