fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim insta al Consell a dotar al centre de salut de la zona sud dels mitjans necessaris per a donar servei tot l’any

Benicàssim insta al Consell a dotar al centre de salut de la zona sud dels mitjans necessaris per a donar servei tot l’any

El ple de demà portarà a aprovació una moció en la qual també se sol·licita l’obertura de tots els ambulatoris davant l’imminent augment de residents.

Immersos en la Fase 1 de la desescalada en la qual els desplaçaments a segones residències dins de la mateixa província ja estan permesos, l’Ajuntament de Benicàssim treballa per augmentar tots els recursos necessaris per a continuar vetlant per la seguretat i salut de tant veïns com visitants. Com explica l’alcaldessa, Susana Marqués, “la tan desitjada volta a la ‘normalitat’ no ens pot fer baixar la guàrdia i relaxar les mesures de prevenció, control, higiene i cura de la salut”. La primer edil ha recordat que “l’estiu passat la Conselleria no va dotar de recursos tècnics ni humans a dos dels consultoris de la platja”.

Per tot això, el ple de l’Ajuntament de Benicàssim portarà demà divendres a aprovació una moció en la qual insta al Consell a realitzar les modificacions pressupostàries que siguen oportunes i necessàries per a assegurar la dotació de personal sanitari i mèdic, així com els mitjans tècnics necessaris que permeten el manteniment d’un servei mèdic ininterromput tot l’any en el centre de salut en la zona sud. Així mateix, “i en previsió de l’imminent augment de residents a mesura que anem avançant de fase cap a l’anomenada ‘nova normalitat’, des de l’Ajuntament també instarem al Consell que òbriga tots els ambulatoris situats en el terme municipal i així poder donar assistència a tota la població, més necessari que mai en estos moments de crisi sanitària per la propagació del Covid-19”.

Susana Marqués ha recordat que a l’agost del 2019, el ple de l’Ajuntament de Benicàssim ja va aprovar una moció perquè el centre de la salut de la zona sud del municipi es mantinguera obert durant tot l’any. “Protegir la salut passa per adoptar mesures personals d’higiene i precaucions de seguretat, però també cobrarà cabdal importància la dotació dels mitjans sanitaris punt materials, professionals, tècnics i humans que siguen necessaris, com és l’obertura ininterrompuda del centre de salut de la zona sud així com l’obertura dels ambulatoris per a poder donar cobertura a tota la població de Benicàssim” ha finalitzat l’alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.