fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim intensifica la recollida selectiva en temporada alta refor莽ada

Benic脿ssim intensifica la recollida selectiva en temporada alta refor莽ada

El servei es realitza a la nit per a ser m茅s operatiu, funcional i eficient.

Amb l’inici del mes de juliol, l’Ajuntament de Benic脿ssim ha intensificat la recollida selectiva de paper/cart贸 i envasos lleugers en temporada alta refor莽ada. Com ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, aquest servei es duu a terme a la nit fins al mes de setembre 鈥減er a ser m茅s operatiu, funcional i eficient鈥.
Per al servei de temporada alta refor莽ada, s贸n 18 els operaris encarregats de la recollida de residus urbans, voluminosos, recollida selectiva i lavacontenidors. La freq眉猫ncia de la recollida selectiva de paper/cart贸 i envasos lleugers 茅s di脿ria, de dilluns a dissabte, sent els dilluns, dimecres i divendres els dies destinats a la recollida de paper i cart贸, mentre que els dimarts, dijous i dissabte es recullen els envasos lleugers.

En total, Benic脿ssim compta amb 138 contenidors d’envasos lleugers i 140 contenidors de paper. L’UTE Sanejament Urb脿 茅s l’encarregada de la recollida selectiva d’envasos lleugers i paper i cart贸, mentre que la recollida de vidre li correspon a Ecovidrio.
En aquest punt, destacar que Ecovidrio t茅 en marxa una campanya de de sensibilitzaci贸 per al reciclatge de vidre en el sector de l’hostaleria. 鈥淟a iniciativa t茅 l’objectiu d’incrementar el reciclatge de vidre aquest estiu i aconseguir gr脿cies al treball en equip de tots, ciutadans, administracions p煤bliques, hostalers i Ecovidrio, un estiu m茅s sostenible鈥, ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

Aix铆, durant els mesos d’estiu Ecovidrio treballar脿 bra莽 a bra莽 amb l’equip del consistori per a refor莽ar l’operativa de recollida selectiva d’envasos de vidre i facilitar la col路laboraci贸 de ciutadans i, especialment, dels hostalers. Per a aix貌, Ecovidrio realitzar脿 visites d’informaci贸 i sensibilitzaci贸 als professionals hostalers i entregaran poals especials per a facilitar la labor de reciclatge. A m茅s, l’entitat refor莽ar脿 la freq眉猫ncia de recollida d’envasos de vidre. Benic脿ssim disposa de 161 contenidors de vidre.
Elena Llobell ha recordat que es disposa d’un tel猫fon d’informaci贸 per a la recollida d’objectes de voluminosos (964300996) i ha incidit en les normes d’煤s de recollida de residus entre les quals es troben deixar el fem a l’interior del contenidor de 20 a 23 hores, mantindre la higiene depositant els residus en bosses de fem, separar els desaprofitaments dom猫stics (paper, vidre, envasos i residus org脿nics) i portar a l’ecoparc tots els residus urbans reciclables que no es poden tirar en el contenidor. El servei de l’ecoparc 茅s gratu茂t i, a m茅s, per a la recollida de diferents tipus de residus, el municipi compta cada dijous amb un ecoparc m貌bil al costat del recinte de mercats (avinguda Joan Carles I) a la disposici贸 de la ciutadania, a m茅s d’un ecoparc m貌bil en la zona sud per a facilitar al ve茂nat el dep貌sit i gesti贸 de residus dom猫stics. Aquest ecoparc m貌bil, impulsat per Reciplasa, s’instal路la un dijous de cada mes en l’espai p煤blic existent enfront del CEIP Palmerar, situat en l’Avinguda Mohino amb carrer El Palmerar. L’horari del servei 茅s de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores i s’instal路lar脿 el 22 de juliol, el 19 d’agost i el 16 de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.