fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim realitza un manteniment integral del carrer Sant Tomás

Benicàssim realitza un manteniment integral del carrer Sant Tomás

Durant els pròxims dies es revisarà totalment l’avinguda per a reposar totes les rajoles que es troben en mal estat.

El regidor de serveis urbans de Benicàssim, Clemente Martín ha explicat els treballs que han començat ja a realitzar-se al carrer Sant Tomás per a retornar-li la comoditat i confortabilitat al paviment. “Les ciutats es deterioren de l’ús, les voreres sofreixen amb el dia a dia per diferents motius que provoquen el trencament de peces el paviment, per exemple, i és necessari posar-les a punt i fer-los un manteniment que renove la seua qualitat per als vianants”.

Estos són els treballs que ja han començat per la zona de la plaça de davant de l’església de Sant Tomás i que continuaran fins a completar tot el carrer Sant Tomás que es prolonga en 500 metres que es converteixen en 1 quilòmetre de voreres en supervisar tots dos costats del carrer.
Els treballs consisteixen a detectar les zones on hi ha rajoles trencades, soltes o enfonsades. Es retiren les dolentes, o s’extreuen i es reposen per noves o es recol·loquen si és possible reutilitzar-les. El problema sorgeix, com ha explicat el regidor, perquè en retirar algunes d’estes peces, cal canviar també les de voltant.

D’altra banda, Clemente Martín ha explicat que “el següent pas per a retornar al carrer Sant Tomás la seua millor cara, és revisar també l’asfaltat que, en alguns punts s’ha deteriorat a causa de les fogueres que es van confeccionar sobre el paviment en la setmana de festes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.