fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim refor莽a i agilita la comunicaci贸 entre comerciants i ajuntament

Benic脿ssim refor莽a i agilita la comunicaci贸 entre comerciants i ajuntament

Benic脿ssim refor莽a i agilita la comunicaci贸 entre comerciants i ajuntament.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de la regidoria de Promoci贸 Econ貌mica, refor莽a la comunicaci贸 amb els empresaris de serveis i comerciants mitjan莽ant un servei de missatgeria de Whatsapp que agilitar脿 les comunicacions i complementar脿 les comunicacions que fins ara venien utilitzant. Com explica la regidora responsable, Vanessa Batalla, 鈥淓l canal de comunicaci贸 triat 茅s bidireccional des del departament municipal amb els empresaris de serveis i comerciants pel que es podr脿 respondre als missatges que enviem per貌 no es generar脿 conversa entre els usuaris鈥. L’edil continua comentant que 鈥渇ins ara ens comunic脿vem a trav茅s del correu electr貌nic i via telef貌nica per貌 v茅iem necessari un canal m茅s r脿pid, exclusiu per a aquest sector i s’utilitzar脿 per a remetre informaci贸 puntual sobre campanyes de dinamitzaci贸 i tot all貌 que puga ser d’inter茅s per al comer莽 i els serveis locals鈥. Els interessats a donar-se d’alta en el canal de comunicaci贸 poden informar-se a trav茅s de l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local (Aedl) en el tel猫fon 964303249 o en el correu electr貌nic aedl@benicassim.org.

D’altra banda, els comerciants i serveis professionals de Benic脿ssim continuen amb la campanya #YoComproEnBenic脿ssim que t茅 com a objectiu fomentar el consum en els establiments comercials i de serveis de la localitat, fer costat als establiments en aquests moments de crisi sanit脿ria per la Covid-19 i premiar a aquells consumidors que aposten pel comer莽 local. Fins al pr貌xim 12 d’abril els clients tenen l’oportunitat de participar en el sorteig de cinc xecs regal per un valor de 100 euros per a gastar en els comer莽os adherits a la campanya.

S贸n m茅s de 70 els comer莽os i serveis els que s’han adherit a la iniciativa, des de botigues d’alimentaci贸, fins a autoescoles i assegurances, passant per ag猫ncies de viatges, acad猫mies salons de bellesa, llibreries, papereries, moda i complements, cristalleria i decoraci贸, 貌ptica, fisioter脿pia i fotografia, entre altres. 鈥淓ls establiments participants estan identificats amb un vinil especial en l’entrada dels negocis amb la imatge de la campanya i disposen d’unes targetes de compra que faciliten als seus clients amb espais per a segellar les seues compres鈥, indica Batalla. Cada negoci pot posar un 煤nic segell en cada targeta de fidelitzaci贸 per la compra dels seus productes o serveis.

Els clients, per a participar en el sorteig, han de completar la seua targeta de compra aconseguint huit punts, b茅 comprant i segellant en huit comer莽os o serveis diferents, o comprant mitjan莽ant la utilitzaci贸 de l’app Soc que, en aqueix cas, cadascuna de les compres realitzades per aquest mitj脿 comptar脿 el doble, 茅s a dir, dos punts, 鈥渋 amb aix貌 perseguim continuar impulsant l’eina que connecta als clients i als compradors amb un sol clic鈥. L’aplicaci贸 m貌bil, d’煤s gratu茂t, est脿 disponible tant per a iPhone com per a dispositius Android i es pot descarregar directament des de la web www.getzoco.com.
Una vegada completada la targeta amb els corresponents segells l’hauran de depositar en l’urna situada en l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local. El termini per a depositar les targetes ser脿 fins a l’11 d’abril en horari de 9.00 a 14.00 hores i el dia 12 d’abril, 煤ltim dia de recepci贸 de targetes, fins a les 12.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.