fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim renova la web municipal per a fer-la més accessible, intuïtiva i amb nous serveis

Benicàssim renova la web municipal per a fer-la més accessible, intuïtiva i amb nous serveis

Benicàssim renova la web municipal per a fer-la més accessible, intuïtiva i amb nous serveis.

La pàgina web de l’Ajuntament de Benicàssim (www.benicassim.es) ha renovat el seu disseny per a fer-la més accessible, intuïtiva i amb nous serveis. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “acostar l’administració a la ciutadania és l’objectiu de la nova web municipal de Benicàssim. Per seccions, els ciutadans podran trobar fàcilment tota la informació d’interés, a més de poder realitzar els seus tràmits de manera telemàtica a través de la seu electrònica”.

El desenvolupament del nou portal ha comptat amb la col·laboració dels diferents departaments municipals “per a aglutinar en la web tota la informació que cadascuna de les àrees considera que puga ser sol·licitada pel ciutadà i, a més, s’han realitzat diferents estudis sobre quines pàgines són les més buscades i s’han destacat per a facilitar la seua localització”, ha indicat la regidora de Noves Tecnologies, Cristina Fernández.

Entre les pàgines buscades es troben les farmàcies de guàrdia, la reserva d’instal·lacions esportives, la presentació de factures electròniques, l’horari d’autobusos o el calendari del contribuent, entre altres. Per a això, s’ha creat la secció denominada “A un clic” en la pàgina principal, “des d’on l’usuari pot accedir de manera ràpida a les informacions que més es consulten ja que les anàlisis d’estadístiques de la web faran que els administradors coneguen quina informació s’està accedint amb més freqüència i s’anirà actualitzant aquesta secció amb els continguts més buscats”, ha afegit Fernández.

D’altra banda, s’ha creat la secció “Destacats” per a accedir ràpidament a informació que, de manera puntual, interesse destacar, ressaltant esdeveniments significatius i facilitant als interessats l’accés immediat a aquesta informació destacada. Dins d’aquest apartat es poden incloure subvencions a empreses, festes, oposicions, terminis de matrícula en escoles o tallers o l’estat de la mar a l’estiu.

L’apartat de “Notícies” ocupa un lloc destacat en la pàgina principal de la web i en aquest cas la novetat resideix en què es mostra el Twitter de l’Ajuntament en temps real, dotant així a la web de l’actualitat d’última hora.

Així mateix, una part molt important de la web municipal són els esdeveniments. Aquesta agenda actualitzada de diferents esdeveniments municipals, organitzats des de diferents regidories i departaments però aglutinats en la web de l’Ajuntament, té l’objecte de mostrar activitats esportives, culturals, turístiques, mediambientals o administratives que tinguen lloc en el municipi en dates pròximes.

Finalment, i com a novetat durant el període estival, s’ha afegit l’enllaç a la informació sobre l’estat de la mar, que s’actualitza diàriament i que permet als ciutadans conéixer l’estat de les banderes de la platja o la temperatura de la mar, durant el servei de salvament i socorrisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.