fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim sol路licita a la Conselleria la l铆nia d’ajudes anunciada per a la millora de camins rurals

Benic脿ssim sol路licita a la Conselleria la l铆nia d’ajudes anunciada per a la millora de camins rurals

El ple aprova el projecte de millora de cinc camins, condicionat als Fons REACT-EU de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emerg猫ncia Clim脿tica i Transici贸 Ecol貌gica.

L’Ajuntament de Benic脿ssim sol路licita al Consell la l铆nia d’ajudes anunciada per a la millora de camins rurals. El ple ordinari del mes de juny celebrat hui ha aprovat per unanimitat el projecte d’obres de condicionament i millora de camins agraris p煤blics en el terme municipal, 鈥渢al com exigia la Conselleria per a poder optar a la l铆nia d’ajudes amb c脿rrec als Fons REACT-EU per a la millora de camins rurals p煤blics鈥, ha informat la regidora de Medi Ambient, Obres i Serveis, Elena Llobell. La primera edil ha continuat explicant que la majoria dels camins que necessiten actuacions de millora 鈥渆s troben amb afeccions sectorials per貌 dins d’aquesta l铆nia d’ajudes es pret茅n reparar 煤nicament les parts dels camins que no requerisquen sol路licitar permisos d鈥檃ltres administracions, ja que el projecte ha d’executar-se amb urg猫ncia i no es pot estar a costa de rebre uns informes d’altres administracions que podrien retardar i condicionar l’execuci贸 dels treballs i per tant, ser beneficiaris d’aquesta subvenci贸鈥. Per aix貌 s’han triat els camins rurals, en les zones dels mateixos en els quals no es troben els condicionants d’altres administracions, i que s贸n Cam铆 Travessera Sigalero, Cam铆 del Tossalet, Cam铆 de Seixa o la Pastora, Cam铆 PR-CV-397 i Cam铆 Santa 脌gueda-Jovell煤s.

En els camins en els quals ja existeix un ferm asf脿ltic els treballs consistiran en la neteja, regularitzaci贸 de la base i col路locaci贸 d’una capa de refor莽 de 5 cent铆metres d’asfalt, mentre que en un dels camins que actualment es troba acabat en terres s’actuar脿 col路locant 5 cent铆metres de llast i solera de formig贸. El pressupost de tot el projecte ascendeix a 201.000 euros, 鈥渋 ara esperem que Conselleria actue tal com ens informant, concedint aquesta l铆nia d’ajudes a municipis de la Plana Alta, entre els quals s’inclouria Benic脿ssim, aconseguint aix铆 millores en accessos a explotacions agr脿ries del nostre municipi鈥, ha finalitzat Llobell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.