fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim sol·licita a la Conselleria la línia d’ajudes anunciada per a la millora de camins rurals

Benicàssim sol·licita a la Conselleria la línia d’ajudes anunciada per a la millora de camins rurals

El ple aprova el projecte de millora de cinc camins, condicionat als Fons REACT-EU de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

L’Ajuntament de Benicàssim sol·licita al Consell la línia d’ajudes anunciada per a la millora de camins rurals. El ple ordinari del mes de juny celebrat hui ha aprovat per unanimitat el projecte d’obres de condicionament i millora de camins agraris públics en el terme municipal, “tal com exigia la Conselleria per a poder optar a la línia d’ajudes amb càrrec als Fons REACT-EU per a la millora de camins rurals públics”, ha informat la regidora de Medi Ambient, Obres i Serveis, Elena Llobell. La primera edil ha continuat explicant que la majoria dels camins que necessiten actuacions de millora “es troben amb afeccions sectorials però dins d’aquesta línia d’ajudes es pretén reparar únicament les parts dels camins que no requerisquen sol·licitar permisos d’altres administracions, ja que el projecte ha d’executar-se amb urgència i no es pot estar a costa de rebre uns informes d’altres administracions que podrien retardar i condicionar l’execució dels treballs i per tant, ser beneficiaris d’aquesta subvenció”. Per això s’han triat els camins rurals, en les zones dels mateixos en els quals no es troben els condicionants d’altres administracions, i que són Camí Travessera Sigalero, Camí del Tossalet, Camí de Seixa o la Pastora, Camí PR-CV-397 i Camí Santa Àgueda-Jovellús.

En els camins en els quals ja existeix un ferm asfàltic els treballs consistiran en la neteja, regularització de la base i col·locació d’una capa de reforç de 5 centímetres d’asfalt, mentre que en un dels camins que actualment es troba acabat en terres s’actuarà col·locant 5 centímetres de llast i solera de formigó. El pressupost de tot el projecte ascendeix a 201.000 euros, “i ara esperem que Conselleria actue tal com ens informant, concedint aquesta línia d’ajudes a municipis de la Plana Alta, entre els quals s’inclouria Benicàssim, aconseguint així millores en accessos a explotacions agràries del nostre municipi”, ha finalitzat Llobell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.