fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana accelera les obres en Santa Berta perquè les dotacions d’oci estiguen acabades aquest mateix mes

Borriana accelera les obres en Santa Berta perquè les dotacions d’oci estiguen acabades aquest mateix mes

En poc més d’una setmana s’ha habilitat la zona de gronxadors amb una cadira per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional i la primera de les instal·lacions multiesportives ja està pràcticament acabada.

El Parc de Santa Berta de Borriana està canviant el seu aspecte i funcionalitat en poques setmanes, després de la decisió de l’Ajuntament de Borriana de dotar-ho amb les infraestructures d’oci i entreteniment requerides i sol·licitades des de fa temps per part del veïnat de la zona. Es tracta d’uns treballs pels quals l’Ajuntament de Borriana destina un total de 44.164 euros, als quals cal sumar altres 15.000 euros per a la construcció del parc caní que canviarà per complet tant l’aparença com les dotacions amb les quals comptarà l’emplaçament. Si la passada setmana s’iniciaven les obres de construcció del parc caní que quedarà situat a la zona sud-oest de la plaça, des d’aquest cap de setmana els xiquets i xiquetes de la zona ja poden gaudir de la renovada zona de jocs infantils que la passada setmana visitaven els responsables municipals Vicent Granel, Vicent Aparisi i Cristofer Del Moral. A més de substituir part dels gronxadors per reforçar la seguretat a l’hora de gaudir-los, també està en funcionament un joc infantil adaptat per a persones amb diversitat funcional.

Però dins de les instal·lacions amb les quals les regidories d’Esports i Via Pública han volgut respondre a les demandes i peticions dels veïns i veïnes de la zona de Santa Berta, destaca la construcció de fins a dues zones multiesportives diferents que se situaran al mateix centre del parc, aprofitant les velles pistes de bàsquet.

Segons s’ha pogut comprovar aquest mateix matí, la primera de les instal·lacions, que compta amb una pista tant de bàsquet com de futbol sala ja està pràcticament acabada, mentre que la segona d’elles, que tindrà majors dimensions, estarà llesta en poques setmanes. Així, tal com ha explicat el regidor d’Esports, Vicent Granel, «esperem que durant el mes de gener l’adequació del parc de Santa Berta que fins i tot els veïns van reclamar dins de les campanyes de participació ciutadana, estiga completament acabada, amb el que iniciarem el 2017 amb dotacions que, en casos com el d’aquest parc, no s’havien implementat ni dissenyat en cap moment de les legislatures anteriors». Per la seva banda, l’edil de Via Pública, Vicent Aparisi ha comentat que «es tracta de seguir en la nostra línia de treball conjunt per part de les diferents regidories del consistori, i així respondre a les necessitats de cada plaça o parc públic de Borriana, que com en el cas de Santa Berta, han estat durant una dècada pràcticament oblidats, i que ara volem que tinga les mateixes dotacions d’oci o entreteniment que en tota la ciutat».

Leave a Reply

Your email address will not be published.