fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco reivindica al Govern central projectes estrat猫gics per a Castell贸 com l’AVE, el corredor mediterrani o la liberalitzaci贸 de l’AP7

Marco reivindica al Govern central projectes estrat猫gics per a Castell贸 com l’AVE, el corredor mediterrani o la liberalitzaci贸 de l’AP7

L’alcaldessa trasllada al president Mariano Rajoy la voluntat “d’obrir un di脿leg constructiu” per a “reclamar recursos adequats”.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha rem猫s una carta al president del Govern central, Mariano Rajoy, en la qual reivindica “concreci贸, finan莽ament o finalitzaci贸” de projectes “estrat猫gics” per a la ciutat com l’arribada de l’AVE, el corredor mediterrani, els Rodalies i la seua connexi贸 amb el Maestrat, etc猫tera. Marco ha rem猫s aquesta carta solament uns dies despr茅s de rebre al president de la Generalitat, Ximo Puig, en una trobada en una trobada en el qual el Govern Municipal va traslladar necessitats d’inversi贸 per a 2017.

La primera edil compleix aix铆 amb el seu comprom铆s de defensar els interessos de Castell贸 davant “totes les administracions que siga necessari” per a “reclamar uns recursos adequats que garantisquen el nostre progr茅s, inversions raonables per a impulsar la modernitzaci贸 de la ciutat i aconseguir el millor benestar per a la ciutadania”.

“Castell贸 ha reivindicat en els 煤ltims anys projectes estrat猫gics d’infraestructures de comunicaci贸, transport interurb脿 i equipaments p煤blics, entre molts altres 脿mbits, dels quals el Govern 茅s plenament coneixedor”, ha insistit l’alcaldessa, qui ha recordat que “Castell贸 exigeix des de fa anys un tracte just de les administracions p煤bliques”.

L’arribada de l’AVE a la ciutat de Castell贸, el corredor mediterrani, l’alliberament de l’autopista AP-7, la modernitzaci贸 dels rodalies ferroviaris i la connexi贸 de la capital amb el nord de la prov铆ncia, i l’Arxiu Hist貌ric Provincial s贸n alguns dels projectes que segueixen a l’espera de concreci贸, finan莽ament o finalitzaci贸.

Marco ha tendit la m脿 a Mariano Rajoy per a estr猫nyer la col路laboraci贸. Aix铆, ha subratllat que “l’Ajuntament de Castell贸 estar脿 encantat d’obrir un di脿leg constructiu amb la Presid猫ncia del Govern i amb els diferents departaments ministerials per a impulsar el seu desenvolupament. Volem fomentar la cooperaci贸 entre les dues institucions i refor莽ar el projecte com煤 que ens uneix”.

A m茅s, ha mostrat la seua convicci贸 que “el Govern central ha de ser un gran aliat de Castell贸. Durant molts anys, la principal Administraci贸 espanyola ha viscut d’esquena a la nostra realitat com a ciutat, als nostres anhels i aspiracions. Una actitud que cal corregir en aquesta nova etapa pol铆tica”.

L’alcaldessa ha afegit que “som conscients de les dificultats de l’economia, perqu猫 tamb茅 les patim en el Govern municipal. Un panorama de dificultats que estem vencent amb dedicaci贸, esfor莽 i perseveran莽a. Per貌 sabem que 茅s el moment de Castell贸 i defensem el nostre”.

Finalment, ha reiterat que el Govern municipal triat en les urnes en 2015 assumeix com un dels seus principals compromisos el de reivindicar l’atenci贸 que Castell贸 es mereix davant totes les institucions i els organismes p煤blics. “Els castellonencs i les castellonenques tenen una sensaci贸 de marginaci贸 hist貌rica i de greuge per part dels qui podrien aportar m茅s a la ciutat i no ho fan. Per a莽貌, la nostra gran responsabilitat 茅s treballar per a v猫ncer aqueixa in猫rcia i aconseguir el finan莽ament necessari per a fer realitat els nostres ambiciosos projectes de futur”, ha defensat l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.