fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana obri el termini de sol路licitud de les ajudes per a esportistes d’elit i promeses esportives locals 2022

Borriana obri el termini de sol路licitud de les ajudes per a esportistes d’elit i promeses esportives locals 2022

Els i les esportistes residents al municipi podran sol路licitar les subvencions fins al 21 d’octubre.

L’Ajuntament de Borriana ha convocat les ajudes per a esportistes d’elit i promeses esportives de 2022, destinades a sufragar les despeses de despla莽ament a les instal路lacions d’entrenament i per a l’adquisici贸 de material esportiu espec铆fic per al desenvolupament de la modalitat pr貌pia.

El regidor de l’脿rea, Vicent Aparisi, ha explicat que 鈥淏orriana 茅s una ciutat molt unida a l’esport, per la qual cosa l’Ajuntament cont铆nua apostant un any m茅s pel foment de l’activitat esportiva, des de la promoci贸 inicial de l’esport com a mera activitat f铆sica fins a l’esport professional, passant per l’esport base鈥.

Les ajudes econ貌miques van dirigides a esportistes empadronats a Borriana que durant l’exercici de 2022 hagen obtingut la condici贸 d’esportista d’elit segons els resultats de l’any 2021, i als esportistes catalogats com a 鈥減romeses鈥 en la categoria B tamb茅 segons els resultats de l’any 2021.

鈥淎quest 茅s un actiu de la ciutat que volem mantindre i cuidar鈥, ha indicat Aparisi, que ha explicat que 鈥渁questes subvencions es divideixen en dos categories, una per a esportistes d’elit i una altra per a promeses鈥.

Per a la primera, les podran sol路licitar esportistes d’elit dels nivells A, B i promoci贸, reconeguts en 2022 per la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esport o pel Consell Superior d’Esports pels seus resultats durant l’any 2021.

En l鈥檃ltre cas, en la categoria de promeses podran participar aquells que hagen participat almenys en un torneig o campionat internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la seua federaci贸 esportiva.

Cal recordar que no es podran presentar aquells esportistes que hagen obtingut els seus objectius en un club esportiu local que ja s’haguera presentat a la convocat貌ria de subvencions a entitats esportives locals.

Quant als criteris per a la concessi贸 de la subvenci贸, es tindr脿 en compte el nivell de renda familiar. A m茅s, per a la categoria d’elit es valora el reconeixement a nivell nacional o auton貌mic, i per al cas de les promeses sumen punts el nombre de participacions en campionats nacionals.

El termini per a optar a aquestes ajudes estar脿 obert fins al 21 d’octubre i les podran sol路licitar els i les esportistes residents a Borriana. Les bases de la convocat貌ria i el model normalitzat de sol路licitud estan publicats en el tauler d’anuncis de la seu electr貌nica municipal

Leave a Reply

Your email address will not be published.