fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana prova una m脿quina per a eliminar les restes de xiclets dels carrers

Borriana prova una m脿quina per a eliminar les restes de xiclets dels carrers

Si els resultats obtinguts en les proves resulten positius, en un futur, ha assegurat Aparisi, s’incorporaria este m猫tode com a nova eina en les rutines di脿ries de neteja dels carrers i voreres.

La regidoria de Serveis P煤blics de l’Ajuntament de Borriana est脿 provant una m脿quina de decapatge de l’empresa Grau Maquin脿ria per a eliminar els xiclets apegats pels carrers, segons ha explicat el regidor Vicent Aparisi.

Si els resultats obtinguts en les proves que es realitzen resulten positius, en un futur, ha assegurat Aparisi, s’incorporaria este m猫tode com a nova eina en les rutines di脿ries de neteja del s貌l en certes zones, especialment en zones de vianants i de molt de pas, amb la finalitat d’eliminar la resta de xiclets apegats en les voreres de la via p煤blica.

Aconseguir una “Borriana m茅s neta” 茅s l’objectiu marcat pel regidor de l’脿rea de Serveis P煤blics, moltes de les voreres i carrers per als vianants de la ciutat presenten un aspecte” molt brut a causa de la pres猫ncia d’una gran quantitat de xiclets apegats per terra pel comportament inc铆vic d’alguns transe眉nts que els tiren a terra, en lloc de deixar-los en les papereres”.

Aix铆, ha indicat Aparisi, es valorar脿 la inclusi贸 dels serveis que oferix la m脿quina i que refor莽aria el servei de neteja vi脿ria, “fent un pas m茅s en la qualitat, ja que complementar脿 els treballs als carrers d’agranar, neteja amb aigua i fregats que es realitzen habitualment”.

Per aix貌, ha apel路lat a la “necess脿ria conscienciaci贸 per part de tots els ciutadans i les ciutadanes, per a mantenir la ciutat m茅s neta, c铆vica i agradable”, i ha destacat que l’Ajuntament “continua treballant per millorar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.