fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana reparteix prop de 12.000 mascaretes en els centres educatius de Borriana

Borriana reparteix prop de 12.000 mascaretes en els centres educatius de Borriana

Primera remesa de material higienicosanitari municipal en 2021 per als 12 centres de la localitat.

L’Ajuntament de Borriana ha començat avui el repartiment d’un total de 11.780 mascaretes homologades, quirúrgiques i higièniques, per als escolars del municipi d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat dels 12 centres educatius de la ciutat, segons ha avançat el regidor delegat d’Educació, J. Ramon Monferrer, que ha declarat que des del consistori esperen que aquest material «ajude, en la mesura que siga possible, a prevenir contagis i pal·liar les conseqüències d’aquest virus”.

L’edil ha transmès a la comunitat educativa del municipi la “preocupació i alerta” de l’equip de govern en l’evolució de la pandèmia, i els ha manifestat que “continuem la presa de decisions i intentem anticipar les mesures per a combatre-la d’acord amb les nostres competències en l’àmbit municipal”.

En aquesta primera remesa de material higienicosanitari d’enguany, 2021, per als centres educatius es distribuiran 10.800 mascaretes de tipus quirúrgiques i 980 més higièniques reutilitzables que poden aguantar almenys cinc cicles de llavat mantenint les seues prestacions, per a l’alumnat d’Infantil.

El regidor ha recordat que en el curs escolar 2020-2021 hi ha escolaritzats 913 alumnes i alumnes d’Infantil, 1.143 en Primària, 1.763 en Secundària i prop de 400 en Batxillerat, en els 12 centres educatius de Borriana. Així, d’acord amb les dades de l’alumnat escolaritzat, cada centre distribuirà les 12.000 mascaretes en la proporció de dos quirúrgiques per alumne/a de Primària, Secundària i Batxillerat, i les higiènica reutilitzables per a l’alumnat d’Infantil, a raó d’una per alumne o alumna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.