fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana susp猫n la festa nocturna de la nit de Cap d’Any a la Terrassa Pay脿

Borriana susp猫n la festa nocturna de la nit de Cap d’Any a la Terrassa Pay脿

L’ascens generalitzat de contagis obliga l’Ajuntament a cancel路lar la festa de benvinguda de 2022 per precauci贸.

El temor al fet que els contagis continuen augmentant i les previsions transmeses per Salut P煤blica han obligat l’equip de govern a prendre la decisi贸 de suspendre la festa nocturna de la nit de Cap d’Any prevista la nit del 31 de desembre a l鈥1 de gener a la Terrassa Pay脿, per precauci贸 a causa de l’evoluci贸 a l’al莽a de la pand猫mia de la covid-19. Una resoluci贸 adoptada despr茅s d’analitzar i estudiar la situaci贸 al costat de la Direcci贸 Territorial de Salut P煤blica.

La ciutat de Borriana tenia previst celebrar la benvinguda de l’any 2022 amb una festa gratu茂ta amenitzada per una orquestra i una discom贸vil despr茅s del tradicional castell de focs artificials llan莽at des de l’Ajuntament en acabar les campanades de Cap d’Any.

La festa es cancel路la per segon any consecutiu per culpa del coronavirus, ja que l’any passat tampoc es va poder celebrar, de manera que la de 2019 va ser l’煤ltima festa de Cap d鈥橝ny que es va celebrar i va reunir a m茅s de 1.000 persones a la pla莽a Major, enfront del consistori de Borriana.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, han explicat que 鈥渓amentablement鈥 a causa del progressiu i generalitzat increment de contagis, des del govern municipal 鈥渉em decidit per responsabilitat, prud猫ncia i cautela suspendre aquest acte festiu鈥, malgrat que, segons han puntualitzat, 鈥渏a s’havia optat per organitzar-lo en un espai obert a l’aire lliure i tancat perimetralment en qu猫 poder controlar l’aforament i els accessos i poder exigir el certificat covid per a accedir al recinte鈥.

Safont ha volgut fer una crida a la 鈥渞esponsabilitat de tots els ciutadans i ciutadanes鈥 quant al compliment de les normes sanit脿ries per a frenar l’expansi贸 del virus, 鈥溍塻 necessari no abaixar la gu脿rdia i demane responsabilitat a la ciutadania, ventilaci贸 i mascaretes en interiors i en aglomeracions exteriors i, sobretot, vacunaci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.