fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 aplica per primera vegada una tarifa 煤nica als recorreguts d’autob煤s dins del terme municipal

Castell贸 aplica per primera vegada una tarifa 煤nica als recorreguts d’autob煤s dins del terme municipal

El regidor Rafa Sim贸 anuncia un acord per equiparar el preu de bitllets i abonaments en les l铆nies que arriben a urbanitzacions de la carretera de l’Alcora i de l’avinguda Ferrandis Salvador.

Tots els ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 pagaran el mateix per usar l’autob煤s dins del terme municipal. Castell贸 compta, per primera vegada, amb una tarifa 煤nica en els despla莽aments d’autob煤s dins del terme municipal que evitar脿, per exemple, que els usuaris i les usu脿ries d’urbanitzacions de muntanya o de l’entorn de l’avinguda de Ferrandis Salvador paguen m茅s que a la zona urbana. El regidor de Mobilitat, Rafa Sim贸, ha anunciat l’acord aconseguit amb les empreses concession脿ries de set l铆nies interurbanes “perqu猫 el preu del bitllet i els abonaments a les parades dins del terme municipal de Castell贸 dels autobusos que arriben a les urbanitzacions de muntanya de la carretera de l’Alcora i de l’entorn de l’avinguda Ferrandis Salvador fins a la Ratlla de Benic脿ssim, ja siga per la platja com pel Serradal, siguen els mateixos que en el transport urb脿 de Castell贸”.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha felicitat al regidor de Mobilitat, Rafa Sim贸, i a l’equip t猫cnic de l’脿rea per aquesta iniciativa “que d贸na resposta a una reivindicaci贸 hist貌rica dels ve茂ns d’aquestes 脿rees residencials del terme municipal”. D’aquesta manera, els usuaris d’autob煤s d’urbanitzacions com ara Montecristina, L’Abeller, La Choquera, Galera Plana, Venta los 脕ngeles o Masia Gaet脿, en la carretera l’Alcora, i les zones residencials al voltant de Ferrandis Salvador fins a la Ratlla passaran de pagar 1,50 euros en el bitllet senzill a 1,05. “A m茅s, es podran beneficiar de les bonificacions en poder adquirir els mateixos abonaments multiviatge que abarateixen el preu del viatge en la resta de l铆nies urbanes”, ha destacat Sim贸.

L’Ajuntament de Castell贸 assumir脿 la difer猫ncia del preu respecte a les tarifes que es pagaven fins ara en les l铆nies interurbanes, que depenen de la Generalitat Valenciana. Aix铆, en les l铆nies Cortes-Castell贸; Villahermosa-Castell贸; Llucena-Castell贸, l’Alcora-Castell贸, Vistabella-Castell贸, Vilafam茅s-Castell贸 i Castell贸-Benic脿ssim per les vil路les i pel Serradal, els usuaris podran pujar i baixar dins del municipi amb les tarifes del transport p煤blic urb脿, aix貌 茅s, bitllet ordinari d’1,05鈧 i tots els abonaments (BONO 10, BONO 30, Targetes de fam铆lia nombrosa, Abonaments Or, Abonament Activa’t, abonaments de subvenci贸 social i d’universitaris becats).

A les urbanitzacions de muntanya de la zona Oest, en direcci贸 cap a l’Alcora-Castell贸 es veuran beneficiades quinze parades, entre les quals es troben la Urbanitzaci贸 de Montecristina (La Choquera); L’Abeller; Galera Plana; Venta los 脕ngeles; Masia Gaet脿; Venta Rosita, el grup Reyes o el Grup Sant Josep Obrer. En direcci贸 inversa (Castell贸-l’Alcora), aquesta mesura beneficiar脿 17 parades, que donen servei a zones residencials com la Quadra Salera; Quadra Saboner o Los Cubos.

Pel que fa a la l铆nia interurbana de Benic脿ssim, es cobreixen totes les parades dins del terme municipal de Castell贸 tant en el recorregut per les Villes com en el trajecte que es fa pel cam铆 del Serradal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.