fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda aconsegueix que Conselleria actue en els patis del CEIP Miralcamp

L’Ajuntament d’Onda aconsegueix que Conselleria actue en els patis del CEIP Miralcamp

Els informes i les reunions de l’alcalde i els tècnics municipals del consistori es tradueixen en l’arreglament de les deficiències del centre.

Les diferents reunions que ha mantingut l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, amb la Conselleria d’Educació per a denunciar les deficiències estructurals que presenten els centres d’Onda continuen obtenint resultats.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha fet tot el possible per a solucionar aquests problemes, perquè tant l’alumnat com el professorat estudien en les millors condicions. Després de diverses reunions, l’equip de govern ha aconseguit que la Generalitat duga a terme una intervenció de manteniment i conservació de l’interior del CEIP Miralcamp, que posarà fi a les nombroses reclamacions que existien sobre els patis de terra. Concretament, l’alcalde s’ha referit als dos patis d’arena del centre en els quals solen jugar els xiquets i xiquetes d’Educació Infantil i Primària. “Cada vegada que plovia o feia un poc de vent, els passadissos i escales de l’interior s’omplien d’arena, suposant un perill per als més menuts, així com un problema de salubritat”, ha assenyalat Huguet. Per a posar fi a les deficiències, durant aquests dies s’està eliminant la terra existent en tots dos patis i compactant el terreny. Després es formigonarà i es col·locarà gespa artificial en una xicoteta zona perquè el posterior manteniment siga més fàcil i menys problemàtic.

D’aquesta manera, joves onders gaudiran el pròxim curs d’unes infraestructures en condicions com també és el cas de l’alumnat de la Secció de l’IES. “En el mes de juliol aconseguim que la Conselleria actuara també en l’institut davant la inexistència de desaigües en les cobertes de la zona d’aules”, ha recordat Huguet, qui ha explicat que, “com a mesura pal·liativa, s’han col·locat unes gàrgoles per a evitar l’acumulació d’aigua en els dies de pluja”.

Finalment, Ximo Huguet ha agraït la implicació de la Generalitat i la promptitud a resoldre els problemes estructurals que presentaven els centres educatius CEIP Miralcamp i la Secció de l’IES Serra d’Espadà i ha insistit en el fet que “continuarem treballant i exigint responsabilitats i accions a qui corresponga pel bé dels veïns d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.