fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda aconsegueix que Conselleria actue en els patis del CEIP Miralcamp

L’Ajuntament d’Onda aconsegueix que Conselleria actue en els patis del CEIP Miralcamp

Els informes i les reunions de l’alcalde i els t猫cnics municipals del consistori es tradueixen en l’arreglament de les defici猫ncies del centre.

Les diferents reunions que ha mantingut l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, amb la Conselleria d’Educaci贸 per a denunciar les defici猫ncies estructurals que presenten els centres d’Onda continuen obtenint resultats.

Des de la Regidoria d’Educaci贸 s’ha fet tot el possible per a solucionar aquests problemes, perqu猫 tant l’alumnat com el professorat estudien en les millors condicions. Despr茅s de diverses reunions, l’equip de govern ha aconseguit que la Generalitat duga a terme una intervenci贸 de manteniment i conservaci贸 de l’interior del CEIP Miralcamp, que posar脿 fi a les nombroses reclamacions que existien sobre els patis de terra. Concretament, l’alcalde s’ha referit als dos patis d’arena del centre en els quals solen jugar els xiquets i xiquetes d’Educaci贸 Infantil i Prim脿ria. “Cada vegada que plovia o feia un poc de vent, els passadissos i escales de l’interior s’omplien d’arena, suposant un perill per als m茅s menuts, aix铆 com un problema de salubritat”, ha assenyalat Huguet. Per a posar fi a les defici猫ncies, durant aquests dies s’est脿 eliminant la terra existent en tots dos patis i compactant el terreny. Despr茅s es formigonar脿 i es col路locar脿 gespa artificial en una xicoteta zona perqu猫 el posterior manteniment siga m茅s f脿cil i menys problem脿tic.

D’aquesta manera, joves onders gaudiran el pr貌xim curs d’unes infraestructures en condicions com tamb茅 茅s el cas de l’alumnat de la Secci贸 de l’IES. “En el mes de juliol aconseguim que la Conselleria actuara tamb茅 en l’institut davant la inexist猫ncia de desaig眉es en les cobertes de la zona d’aules”, ha recordat Huguet, qui ha explicat que, “com a mesura pal路liativa, s’han col路locat unes g脿rgoles per a evitar l’acumulaci贸 d’aigua en els dies de pluja”.

Finalment, Ximo Huguet ha agra茂t la implicaci贸 de la Generalitat i la promptitud a resoldre els problemes estructurals que presentaven els centres educatius CEIP Miralcamp i la Secci贸 de l’IES Serra d’Espad脿 i ha insistit en el fet que “continuarem treballant i exigint responsabilitats i accions a qui corresponga pel b茅 dels ve茂ns d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.