fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 augmenta les subvencions a les gaiates per a les festes de la Magdalena 2017

Castell贸 augmenta les subvencions a les gaiates per a les festes de la Magdalena 2017

El Patronat Municipal de Festes concedir脿 una ajuda global de 266.000 euros per a l’activitat de les 19 gaiates de la ciutat

El Patronat Municipal de Festes de l’Ajuntament de Castell贸 refor莽a el seu suport a l’activitat cultural de les 19 gaiates de la ciutat. El Consell Rector celebrat avui ha aprovat per unanimitat la proposta de conveni de subvencions per a 2017 que eleva l’ajuda global a 266.000 euros. En concret, el Patronat ha augmentat a 14.000 euros la subvenci贸 nominativa que rebr脿 cada ens. S贸n 2.000 euros m茅s que l’any passat que “demostren el nostre total suport a tot el que promou, fomenta i protagonitza les festes de la nostra ciutat” ha reiterat la regidora de Festes i presidenta del Patronat, Sara Us贸.

Aix铆, el Patronat de Festes invertir脿 un total de 266.000 euros perqu猫 les 19 gaiates puguen finan莽ar el programa d’activitats que cadascuna d’elles desenvolupa durant la Magdalena. Us贸 ha destacat que des de la corporaci贸 municipal “apostem perqu猫 les gaiates tinguen un important paper a les festes, per la qual cosa el nostre suport econ貌mic 茅s molt important”.

L’edil de Festes va estar reunida amb les gaiates per a la signatura del conveni de col路laboraci贸, el qual estableix que el pagament dels 14.000 euros es realitzar脿 de forma anticipada, ja que aquests ens s贸n sense 脿nim de lucre. “脡s completament necessari que les gaiates puguen rebre la subvenci贸 per endavant, aix铆 podran organitzar i realitzar tota la seua programaci贸 i projectes amb el finan莽ament per davant”, ha explicat Us贸.

D’altra banda, les despeses que seran subvencionables, segons el conveni de col路laboraci贸, ser脿 el cost relatiu a la construcci贸 del monument gaiater, el llibret de la Magdalena, la presentaci贸 de la gaiata, el nomenament dels seus representants, els actes festius de car脿cter p煤blic obert a tots els ciutadans (actes infantils, juvenils o per a gent gran), jornades gastron貌miques populars, orquestres i revetlles. Tamb茅 seran subvencionables les despeses de manteniment i equipament, el subministrament de taules, cadires, escenaris o equips de so i il路luminaci贸, neteja, seguretat, material pirot猫cnic, assegurances i llic猫ncies. Finalment, les despeses de lloguer, aigua, llum i gas dels locals estan de la mateixa manera considerats com a subvencionables.

Aix铆 mateix, el conveni ha volgut destacar aquelles despeses que queden excloses. S贸n q眉estions com dinars, sopars, viatges, dietes, despeses d’assessoria jur铆dica i financera, costos notarials i despeses d’IVA recuperables, entre altres coses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.