fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 avan莽a en el pla per a revaloritzar el Riu Sec i transformar-lo en corredor mediambiental

Castell贸 avan莽a en el pla per a revaloritzar el Riu Sec i transformar-lo en corredor mediambiental

L’Ajuntament sotmetr脿 a informaci贸 p煤blica el projecte d’urbanitzaci贸 de la ribera i les connexions en l’脿mbit de Cr茅mor.

L’Ajuntament de Castell贸 ha aprovat sotmetre a informaci贸 p煤blica el projecte d’urbanitzaci贸 de la Ribera del Riu Sec, un pla que projecta la millora de les connexions en l’脿mbit de Cr茅mor, aix铆 com la millora de les riberes del riu, creant zones vedes i rutes ciclopeatonals emmarcades en el projecte de transformaci贸 del riu en un corredor mediambiental. “Avancem aix铆 en l’execuci贸 d’un dels plans que formen part d’un projecte tan ambici贸s i clau per a la ciutat com 茅s el de posar en valor el riu i el seu entorn com a element vertebrador”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco.

Amb un termini de vint dies h脿bils, a comptar des de l’endem脿 al de la publicaci贸 del seu anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, les persones interessades podran consultar la documentaci贸 a trav茅s de la p脿gina web www.castello.es i en les depend猫ncies de la Secci贸 d’Ordenaci贸 i Gesti贸 Urban铆stica i Territorial, situada en el Edifici Quatre Cantons.

Respecte a aquest projecte, el regidor d’Urbanisme, Jos茅 Luis L贸pez, ha assegurat que t茅 contemplat un pressupost base de licitaci贸 de 3.367.981 euros i que 茅s “una pe莽a m茅s de l’engranatge que permetr脿 fer del Riu Sec un corredor verd, recuperant aquest espai en l铆nia amb el nostre model urban铆stic m茅s sostenible, inclusiu i amigable”.

El de la zona de Cr茅mor 茅s un projecte que forma part del pla per a la transformaci贸 del Riu Sec en un corredor mediambiental de 4,3 quil貌metres entre el pont de la variant de la N-340 i la rotonda on s’inicia el cobriment del riu en l’avinguda de la Vall d’Uix贸. Un projecte global de recuperaci贸 i posada en valor d’aquest entorn amb un pressupost estimat de 20 milions i un per铆ode estimat d’execuci贸 fins a 2028.

Leave a Reply

Your email address will not be published.