fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló col·labora en la promoció de projectes innovadors per a mitigar el canvi climàtic

Castelló col·labora en la promoció de projectes innovadors per a mitigar el canvi climàtic

El programa Climate-KIC Accelerator rebrà fins al 4 d’abril les candidatures per a triar les millors startups mediambientals.

Castelló col·labora un any més en el programa europeu Accelerator, un pla de suport a emprenedors que tinguen un producte innovador i que contribuïsca a la reducció de la petjada de carboni que es desenvolupa dins de la iniciativa Climate-KIC de la qual l’Ajuntament és soci afiliat Emprenedors, joves empreses i pimes de qualsevol sector treballant nous models de negoci i/o tecnologies que poden mitigar l’impacte mediambiental poden presentar la seua candidatura fins al pròxim 4 d’abril.

L’objectiu del programa és crear una nova generació d’innovadors amb projectes i tecnologies que ajuden a frenar el canvi climàtic i promoguen una economia baixa en carboni. Climate-KIC Accelerator és l’única acceleradora Clean Tech a Espanya i la major d’Europa i manté oberta la convocatòria oberta fins al 4 d’abril. Les persones interessades a participar han d’emplenar el formulari que trobaran en http://www.climatekic-valencia.org/convocatoria-2016/ i remetre-ho via correu electrònic a Climate-KIC Accelerator Espanya.

El programa està coordinat per AVAESEN (Associació Valenciana d’empreses de l’Energia), l’Ajuntament de Castelló i IVACE. Climate-KIC Accelerator ofereix suport econòmic i de formació per a les millors startups que mitiguen el canvi climàtic amb un finançament no reemborsable que pot aconseguir els 60.000 euros, sense presa de participació en l’empresa.

Impulsat per l’Institut Europeu de Tecnologia i Innovació, Climate-KIC Accelerator dotarà a les millors startups durant nou mesos de coaching, mentorització setmanal, accés a masterclases internacionals i finançament a projectes de tecnologies netes, reducció de les emissions de CO2, eficiència energètica, ciutats intel·ligents, edificació sostenible, processos productius sostenibles, transport sostenible, reciclatge i transformació de residus en producte, gestió de recursos hídrics, TIC per a una econòmica baixa en carboni.

El programa està obert a equips de mínim 2 emprenedors amb intenció de crear una empresa en 2016; joves empreses de fins a 3 anys i pimes de qualsevol sector treballant nous models de negoci i/o tecnologies que poden mitigar l’impacte mediambiental.

Per a participar s’ha de demostrar que es té una idea/projecte innovador aplicable a qualsevol sector (energia, aigua, edificació, agricultura, processos productius, comerç, indústria, ciutats sostenibles, etc.) que ajude a mitigar el canvi climàtic; que el projecte té potencial de creixement i expansió global; que eres un emprenedor amb iniciativa i tens un equip equilibrat (min. 2 persones) i que tens un nivell avançat d’anglès.

Leave a Reply

Your email address will not be published.