fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 col路labora en la promoci贸 de projectes innovadors per a mitigar el canvi clim脿tic

Castell贸 col路labora en la promoci贸 de projectes innovadors per a mitigar el canvi clim脿tic

El programa Climate-KIC Accelerator rebr脿 fins al 4 d’abril les candidatures per a triar les millors startups mediambientals.

Castell贸 col路labora un any m茅s en el programa europeu Accelerator, un pla de suport a emprenedors que tinguen un producte innovador i que contribu茂sca a la reducci贸 de la petjada de carboni que es desenvolupa dins de la iniciativa Climate-KIC de la qual l’Ajuntament 茅s soci afiliat Emprenedors, joves empreses i pimes de qualsevol sector treballant nous models de negoci i/o tecnologies que poden mitigar l’impacte mediambiental poden presentar la seua candidatura fins al pr貌xim 4 d’abril.

L’objectiu del programa 茅s crear una nova generaci贸 d’innovadors amb projectes i tecnologies que ajuden a frenar el canvi clim脿tic i promoguen una economia baixa en carboni. Climate-KIC Accelerator 茅s l’煤nica acceleradora Clean Tech a Espanya i la major d’Europa i mant茅 oberta la convocat貌ria oberta fins al 4 d’abril. Les persones interessades a participar han d’emplenar el formulari que trobaran en http://www.climatekic-valencia.org/convocatoria-2016/ i remetre-ho via correu electr貌nic a Climate-KIC Accelerator Espanya.

El programa est脿 coordinat per AVAESEN (Associaci贸 Valenciana d’empreses de l’Energia), l’Ajuntament de Castell贸 i IVACE. Climate-KIC Accelerator ofereix suport econ貌mic i de formaci贸 per a les millors startups que mitiguen el canvi clim脿tic amb un finan莽ament no reemborsable que pot aconseguir els 60.000 euros, sense presa de participaci贸 en l’empresa.

Impulsat per l’Institut Europeu de Tecnologia i Innovaci贸, Climate-KIC Accelerator dotar脿 a les millors startups durant nou mesos de coaching, mentoritzaci贸 setmanal, acc茅s a masterclases internacionals i finan莽ament a projectes de tecnologies netes, reducci贸 de les emissions de CO2, efici猫ncia energ猫tica, ciutats intel路ligents, edificaci贸 sostenible, processos productius sostenibles, transport sostenible, reciclatge i transformaci贸 de residus en producte, gesti贸 de recursos h铆drics, TIC per a una econ貌mica baixa en carboni.

El programa est脿 obert a equips de m铆nim 2 emprenedors amb intenci贸 de crear una empresa en 2016; joves empreses de fins a 3 anys i pimes de qualsevol sector treballant nous models de negoci i/o tecnologies que poden mitigar l’impacte mediambiental.

Per a participar s’ha de demostrar que es t茅 una idea/projecte innovador aplicable a qualsevol sector (energia, aigua, edificaci贸, agricultura, processos productius, comer莽, ind煤stria, ciutats sostenibles, etc.) que ajude a mitigar el canvi clim脿tic; que el projecte t茅 potencial de creixement i expansi贸 global; que eres un emprenedor amb iniciativa i tens un equip equilibrat (min. 2 persones) i que tens un nivell avan莽at d’angl猫s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.