fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 contractar脿 el servei de repavimentaci贸 per 1,5 milions en tres anys

Castell贸 contractar脿 el servei de repavimentaci贸 per 1,5 milions en tres anys

L’Ajuntament inicia l’expedient per a adjudicar la reparaci贸 i millora de les cal莽ades de la via p煤blica en el terme municipal.

L’Ajuntament de Castell贸 ha aprovat l’expedient per a contractar, mitjan莽ant procediment obert, el servei de repavimentaci贸 de cal莽ades de vies p煤bliques en el terme municipal de Castell贸. La contractaci贸 es realitzar脿 amb una duraci贸 de tres anys i amb un pressupost m脿xim anual de 413.223,14 euros, m茅s 86.776,86 euros en concepte d’IVA. En total, 1,5 milions d’euros per a la reparaci贸 i millora de les cal莽ades de les vies p煤bliques de Castell贸 fins a 2024.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha explicat que ja s’ha aprovat per Junta de Govern Local este expedient per a traure a licitaci贸 en els pr貌xims dies la contractaci贸 d’este servei. “L’adjudicat脿ria ser脿 l’encarregada de realitzar el manteniment i les millores de les cal莽ades del terme municipal que hagen patit desperfectes o que estiguen en males condicions pel pas del temps”, ha indicat. Marco ha destacat l’impacte que estes xicotetes obres tenen en la millora de l’entorn urb脿, la seguretat vi脿ria i de les persones, aix铆 com la seua repercussi贸 en generaci贸 d’ocupaci贸.

Per part seua, el regidor de Contractaci贸 i Obres, Jos茅 Luis L贸pez, ha apuntat que este expedient de contractaci贸 compta amb el comprom铆s de consignar les seg眉ents partides fins a 2024: 375.000 en 2021 (des de l’1 de mar莽 fins al 30 de novembre), 500.000 euros en 2022 i 2023 i 125.000 euros des de l’1 de desembre de 2023 al 28 de febrer de 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.