fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló contractarà el servei de repavimentació per 1,5 milions en tres anys

Castelló contractarà el servei de repavimentació per 1,5 milions en tres anys

L’Ajuntament inicia l’expedient per a adjudicar la reparació i millora de les calçades de la via pública en el terme municipal.

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat l’expedient per a contractar, mitjançant procediment obert, el servei de repavimentació de calçades de vies públiques en el terme municipal de Castelló. La contractació es realitzarà amb una duració de tres anys i amb un pressupost màxim anual de 413.223,14 euros, més 86.776,86 euros en concepte d’IVA. En total, 1,5 milions d’euros per a la reparació i millora de les calçades de les vies públiques de Castelló fins a 2024.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha explicat que ja s’ha aprovat per Junta de Govern Local este expedient per a traure a licitació en els pròxims dies la contractació d’este servei. “L’adjudicatària serà l’encarregada de realitzar el manteniment i les millores de les calçades del terme municipal que hagen patit desperfectes o que estiguen en males condicions pel pas del temps”, ha indicat. Marco ha destacat l’impacte que estes xicotetes obres tenen en la millora de l’entorn urbà, la seguretat viària i de les persones, així com la seua repercussió en generació d’ocupació.

Per part seua, el regidor de Contractació i Obres, José Luis López, ha apuntat que este expedient de contractació compta amb el compromís de consignar les següents partides fins a 2024: 375.000 en 2021 (des de l’1 de març fins al 30 de novembre), 500.000 euros en 2022 i 2023 i 125.000 euros des de l’1 de desembre de 2023 al 28 de febrer de 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.