fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya es reunirà a Peníscola a la primavera

L’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya es reunirà a Peníscola a la primavera

La localitat del Baix Maestrat, que forma part del selecte grup des de la seua constitució, serà la sede de la seua VIII Assemblea Nacional si la pandèmia ho permet.

El propi alcalde, Andrés Martínez, ha confirmat la celebració a Peníscola de la VIII Assemblea Nacional de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya, agrupació de la qual forma part la ciutat papal des de la seua constitució.

“Va ser un honor impulsar, al costat d’altres dotze municipis, la constitució d’este selecte grup, i serà un orgull rebre’ls anys després a la nostra casa, sent més de noranta pobles ja els que estem compromesos com este projecte comú” ha explicat Martínez.

La huitena assemblea es prevé per a la pròxima primavera, no obstant això, encara no es remenen dates concretes a causa de l’actual situació pandèmica, “no podem fixar una data, però sí que podem assegurar que el nostre compromís i voluntat de reivindicar la singularitat dels nostres municipis i de fer-ho de manera conjunta siguen intactes; ara més que mai hem de posar en valor la vida als pobles, així com les oportunitats i avantatges que esta suposa en la conjuntura actual”.

Així s’ha referit el municipal a l’interès que desperta l’ajuste rural des que arribara la Covid19 a les nostres vides, “hem de ser capaces de veure les oportunitats que ens presenten i no quedar-nos arrere, comprometre’ns amb un model de turisme sostenible, exigint a les administracions superiores les inversions necessàries per a preservar el nostre patrimoni i garantir la millora de les comunicacions, també en l’entorn digital” ha manifestat.

L’Associació de Pobles més Bonics d’Espanya mantindrà una trobada prèvia a l’assemblea, el mes vinent de desembre en Fredes – si la situació ho permet -, en el qual s’acordarà la inclusió dels pobles candidats a engrossir la xifra d’integrants d’esta agrupació de poblacions singularment belles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.