fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Associaci贸 dels Pobles m茅s Bonics d’Espanya es reunir脿 a Pen铆scola a la primavera

L’Associaci贸 dels Pobles m茅s Bonics d’Espanya es reunir脿 a Pen铆scola a la primavera

La localitat del Baix Maestrat, que forma part del selecte grup des de la seua constituci贸, ser脿 la sede de la seua VIII Assemblea Nacional si la pand猫mia ho permet.

El propi alcalde, Andr茅s Mart铆nez, ha confirmat la celebraci贸 a Pen铆scola de la VIII Assemblea Nacional de l’Associaci贸 dels Pobles m茅s Bonics d’Espanya, agrupaci贸 de la qual forma part la ciutat papal des de la seua constituci贸.

“Va ser un honor impulsar, al costat d’altres dotze municipis, la constituci贸 d’este selecte grup, i ser脿 un orgull rebre’ls anys despr茅s a la nostra casa, sent m茅s de noranta pobles ja els que estem compromesos com este projecte com煤” ha explicat Mart铆nez.

La huitena assemblea es prev茅 per a la pr貌xima primavera, no obstant aix貌, encara no es remenen dates concretes a causa de l’actual situaci贸 pand猫mica, “no podem fixar una data, per貌 s铆 que podem assegurar que el nostre comprom铆s i voluntat de reivindicar la singularitat dels nostres municipis i de fer-ho de manera conjunta siguen intactes; ara m茅s que mai hem de posar en valor la vida als pobles, aix铆 com les oportunitats i avantatges que esta suposa en la conjuntura actual”.

Aix铆 s’ha referit el municipal a l’inter猫s que desperta l’ajuste rural des que arribara la Covid19 a les nostres vides, “hem de ser capaces de veure les oportunitats que ens presenten i no quedar-nos arrere, comprometre’ns amb un model de turisme sostenible, exigint a les administracions superiores les inversions necess脿ries per a preservar el nostre patrimoni i garantir la millora de les comunicacions, tamb茅 en l’entorn digital” ha manifestat.

L’Associaci贸 de Pobles m茅s Bonics d’Espanya mantindr脿 una trobada pr猫via a l’assemblea, el mes vinent de desembre en Fredes – si la situaci贸 ho permet -, en el qual s’acordar脿 la inclusi贸 dels pobles candidats a engrossir la xifra d’integrants d’esta agrupaci贸 de poblacions singularment belles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.